George Xantinakis
Media

Σασμός: Η σκηνή που όλοι περίμεναν πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ο Μαθιός ομολογεί την αλήθεια

Σασμός: Μετά από περίπου δυο τηλεοπτικές σεζόν ο Μαθιός επιτέλους αποκαλύπτει τη βασανιστική αλήθεια στη Βασιλική.

Alpha λίγες ώρες πριν παιχτεί η σκηνή στην τηλεόρασης έδωσε το απόσπασμα στα social media και ήδη γίνεται χαμός από σχόλια.

Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια.

Στο σημερινό επεισόδιο

Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη στήνεται και συνεχίζεται με επιτυχία. Η Κατερίνα θα δεχτεί μία αναπάντεχη πρόταση, ενώ μία απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα

Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη, με τον Β.Σκουλά και το συγκρότημά του, στήνεται με επιτυχία στο καφενείο του Παντελή. Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Κι ενώ ο μαθιός θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, η Βασιλική, καταρρακωμένη, φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση, για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει...

Ο Αστέρης επανασυνδέεται με την Αργυρώ κι ετοιμάζεται να ζήσει μία νύχτα πάθους μαζί της. Ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη με κάθε τρόπο, ζητώντας κάτι από την Αργυρώ, που θα της φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη, Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved