Σασμός: Το Twitter «έξαλλο» με τη Βασιλική, προσπαθεί να την συνετίσει για χάρη του «κουταβιού»
Media

Σασμός: Το Twitter «έξαλλο» με τη Βασιλική, προσπαθεί να την συνετίσει για χάρη του «κουταβιού»

Σασμός: Οι τρομερές εξελίξεις της σειράς συγκλονίζουν τους χρήστες του twitter που λυπούνται με το δράμα που ζει ο Μαθιός και παίρνουν το μέρος του ενώ τα «ψάλλουν» στην Βασιλική.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη. Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι και του λέει να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί.

Ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του μιλήσει αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Θοδώρα παρακινεί τις Άννα και Κατερίνα να κάνουν την επανάσταση τους.

1684782476563-715566216-sasmos-(1).jpg

Η Αιμιλία πείθει την Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη πηγαίνει και βρίσκει την Βασιλική για να μάθει τι έγινε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα αναφέρει στον Παπά ότι ίσως η Βασιλική να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είναι έγκυος. Ο Παύλος λέει στον Αντώνη, ότι αν ισχύει ότι η σφαίρα πήγαινε για την Μαρίνα, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

sasmos-pano.jpg

Ας μείνουμε όμως λίγο στην σχέση του Μαθιού με την Βασιλική καθώς η ομολογία του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή έχει προκαλέσει «σεισμό» στο γάμο τους.

Η Βασιλική έχει σοκαριστεί άνευ προηγουμένου και αδυνατεί να συγχωρήσει τον Μαθιό. Δεν θέλει να τον ακούει ούτε καν να την αποκαλεί «αγάπη μου» και είναι ένα ράκος.

Η σχέση τους έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα και το κοινό τους μέλλον μοιάζει αβέβαιο.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Μαθιός πήρε την απόφαση να παραδοθεί αλλά δυστυχώς ούτε αυτό ήταν αρκετό για να μεταπείσει τη Βασιλική που αποφάσισε να φύγει από το σπίτι τους μην μπορώντας να τον αντικρίζει.

sasmos-nikiforos-mathios.jpg

«Μόνο μην ελπίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα σε συγχωρήσω, τελείωσε» του είπε και έκανε το Twitter να πονάει και αυτό με τα σκληρά λόγια της Βασιλικής που κάνουν τον Μαθιό να υποφέρει.

Δείτε στο αλμπουμ που ακολουθεί κάποια από τα «εμπνευσμένα» σχόλια των χρηστών του twitter

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved