Σασμός: Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή
George Xantinakis
Media

Σασμός: Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή

Σασμός: Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή.

Ο Νικηφόρος πιέζει τη Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή. Η Άννα ζητά από την Θοδώρα να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά κι εκείνη αντιδρά.

sasmos-(8).JPG

Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου. Η Βασιλική ζητά από την Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιο της με τον Μαθιό.

1684782476563-715566216-sasmos-(1).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Καλλιόπη γνωρίζει τον εγγονό της και ζητάει από την Αργυρώ και τον Αστέρη κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση.Η Άσπα και ο Μύρων εγκαθίστανται στο σπίτι της Μαρίνας, την ώρα που ο Βαγγέλης καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Άσπας για τη ματωμένη μπλούζα.

1685565719224-537563578-sasmos-(4).JPG

Οι έρευνες της αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Την ίδια στιγμή η Σοφία δέχεται μία πρόταση που θα την φέρει ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπά-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στην δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved