Media

Σασμός: «Τι ζούμε ρε;», φωνάζουν στο twitter αποσβολωμένοι από την ερωτική σκηνή Μαθιού - Βασιλικής

Σασμός: Χαμός στο twitter με την ερωτική σκηνή Μαθιού - Βασιλικής

Η βραδιά του λόγου της Θοδώρας με το Λευτέρη φτάνει, αλλά μία απρόσμενη είδηση έπεσε σαν βόμβα στο τραπέζι. Μία άφιξη τάραξε τον Φαρμάκη και θα ανακατέψει την τράπουλα εκ νέου, την ίδια στιγμή ο Μαθιός μετά τη νύχτα πάθους με τη Βασιλική νιώθει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, εκείνη, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Αυτό είναι το ρεζουμέ του αποψινού επεισοδίου και όπως καταλαβαίνει μια είναι η σκηνή που έκανε χαμό στο twitter και αυτή δεν είναι άλλη από τις ερωτικές σκηνές Μαθιού και Βασιλικής!

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο νέο επεισόδιο Τρίτη 13-06

Η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα. Ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται τον ρόλο του Φαρμάκη. Η Στέλλα που μιλά μαζί του μαθαίνει για το ερωτικό ενδιαφέρον του Ευθύμη προς τη Βασιλική.

Ο Μαθιός από την άλλη νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μετά τη συνομιλία με τη Βασιλική που του περιγράφει ο Νικηφόρος. Παπάς και Καλλιόπη ανησυχούν μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο. Καθώς ο Παύλος αναμετράται με τον Φαρμάκη, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή θα οδηγήσει τον Αστέρη στη Βασιλική.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved