George Xantinakis
Media

Σασμός: Μεγάλη ανατροπή! Η πρόταση σοκ της Καλλιόπης στην Αργυρώ

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ κλονίζεται όταν η «καπετάνισσα» της κάνει μια πρόταση που δεν θα περίμενε ποτέ και αυτό για να είναι κοντά με το μοναδικό της εγγόνι.

Η γιαγιά Ειρήνη θα το θεωρήσει ασέβεια προς τους νεκρούς της οικογένειάς της.



Τη στιγμή που ο Μαθιός και η Βασιλική θα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την αποκάλυψη εκείνου για τη δολοφονία του Στεφανή, η Καλλιόπη θα πάρει μια απόφαση για τον άλλο της γιο, τον Αστέρη, που θα εκπλήξει τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στο ξενοδοχείο που δουλεύει η Αργυρώ και θα της ζητήσει να μιλήσουν για λίγα λεπτά.

Η αγαπημένη του Αστέρη θα δεχτεί αλλά πριν την ακούσει, θα της πει: «Καλλιόπη, πριν μου πεις οτιδήποτε θέλω να σου πω κάτι που δεν έχω καταφέρει τόσο καιρό. Οταν συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να το ξεστομίσω στον Αστέρη. Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του. Ηταν ο δολοφόνος του αδελφού μου. Αργότερα έμαθα πως ήταν ατύχημα». Η Καλλιόπη για μια ακόμη φορά δεν θα μασήσει τα λόγια της. «Ας πούμε πως αυτό το καταλαβαίνω. Οταν τον συγχώρεσες και ήρθατε πάλι κοντά γιατί δεν ήταν το πρώτο πράγμα που του είπες;», τη ρωτά και η κόρη της Μαρίνας προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

«Ξέρω πως ό,τι κι αν σου πω δεν θα αλλάξεις τη γνώμη που έχεις για μένα», θα της πει τελικά και η Καλλιόπη θα της απαντήσει: «Στο χέρι σου είναι να μου δείξεις ότι δεν είσαι αυτό που σκέφτομαι» Η Αργυρώ θα της πει: «Αυτό θα πάρει πολύχρονο αλλά είμαι σίγουρη πως θα το πετύχω, γιατί τα συναισθήματά μου για τον γιο σου είναι αληθινά, θέλω όμως να έχουμε μια καλή σχέση για χάρη του παιδιού»

Η γιαγιά Ειρήνη αντιδρά

Η μητέρα του Αστέρη θα πει στην Αργυρώ ότι έφτασε η κουβέντα στο σημείο που ήθελε. Στον μικρό Πετρή! Η Αργυρώ δεν θα καταλαβαίνει τους γρίφους της γυναίκας...

«Να πάρεις τον εγγονό μου και να έρθετε να μείνετε σπίτι μας. Να έχει το κοπελάκι μας και τη μάνα του και τον πατέρα του», της λέει με μια ανάσα και η Αργυρώ την κοιτάζει αποσβολωμένη. Δεν είναι σε θέση ούτε στο κινητό της να απαντήσει που χτυπάει σαν τρελό. Το μόνο που είναι σε θέση να κάνει είναι να της υποσχεθεί πως θα σκεφτεί πολύ προσεκτικά την πρότασή της και θα της απαντήσει. Η πρόταση αυτή θα αφήσει άναυδο τον Αστέρη. τον Μαθιό, τη Βασιλική αλλά και τη Μαρίνα. Ολοι θα θεωρήσουν πως η «καπετάνισσα» έχει αρχίσει να βάζει νερό στο κρασί της, εκείνη όμως που θα αντιδράσει άσχημα θα είναι η γιαγιά Ειρήνη, θα θεωρήσει προδοσία το να μείνει η εγγονή της στο σπίτι των Σταματάκηδων μετά τα όσα έχει υποφέρει η οικογένειά τους και μάταια θα προσπαθήσει η Μαρίνα να της αλλάξει γνώμη. «Ο Αστέρης έχει αγάπη στην καρδιά του για την Αργυρώ. Η μάνα του όμως και ο αδελφός του κάτι σκοτεινό έχουν στο μυαλό τους».

Θετικός θα είναι και ο Παύλος που θα εντυπωσιαστεί από την πρόταση της Καλλιόπης και μάλιστα χωρίς να έχουν καν συστήσει κάτι. Ο ίδιος μάλιστα θα πει στη Μαρίνα να κάνει υπομονή και θα αλλάξει η γιαγιά συμπεριφορά. «Αφού άλλαξα εγώ ρότα, με τον καιρό θα το δει και εκείνη αλλιώς».

Πηγή tv24

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved