Σασμός: Η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε
Media

Σασμός: Η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε

Σασμός: Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή. 

Ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με την Βασιλική ενώ εκείνη δυσκολεύεται, να διαχειριστεί την κατάσταση. Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει, να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε.

1685565709523-79007388-sasmos-(2).JPG

Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ, χωρίς εκείνη να ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ η γιαγιά ταράζεται με τους Σταματάκηδες, που όλο και περισσότερο πλησιάζουν την οικογένειά της. Ο Αστέρης με τον Μαθιό, πηγαίνουν να βρουν τον Παύλο και ξαφνιάζονται για τον λόγο που τους κάλεσε…

mathios.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Καλλιόπη συντετριμμένη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να μην παραδοθεί. Η Βασιλική συναντά τον Μαθιό στο σπίτι της Μαρίνας και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε εκείνος να αλλάξει την απόφαση του.Η Σοφία δίνει τελεσίγραφο στον Τάσο, για να αποφασίσει αν θα πάει μαζί της στη Μασσαλία. Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση.

SASMOS-D.Ale3andrhs-M.Tzompanakh.JPG

Ο Ευθύμης το μαθαίνει και τότε για πρώτη φορά αρχίζει να φοβάται. Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει ότι μπορεί να κάνει παιδιά.Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Ευθύμης ευθύνεται για το ατύχημα του πατέρα της και ορκίζεται εκδίκηση. Η Βασιλική ησυχάζει τον Νικηφόρο, λέγοντας του ψέματα, ότι τα ξαναβρήκε με τον Μαθιό. Ο Παπάς πείθει τον Παύλο ότι πρέπει να ξεκινήσει το σασμό. Ο Γαλετάκης αφήνεται ελεύθερος και εκβιάζει τον Ευθύμη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved