Σασμός: Έξαλλο το twitter με τις λιγοστές σκηνές των #ΑΑ – «Στην άκρη σαν τιμωρημένοι»
George Xantinakis
Media

Σασμός: Έξαλλο το twitter με τις λιγοστές σκηνές των #ΑΑ – «Στην άκρη σαν τιμωρημένοι»

Σασμός: Κι ενώ είμαστε πιο κοντά στον πολυπόθητο σασμό οι σκηνές των #ΑΑ είναι λιγοστές και το twitter σιχτιρίζει ατελείωτα.

Αν πλέον ένα ζευγάρι θέλει το τηλεοπτικό κοινό να βλέπει όσο τίποτα αυτό δεν είναι άλλο από τον Αστέρη με την Αργυρώ μιας που ο μικρός Πετράκης κατάφερε να ενώσει τις δυο οικογένειες.

sasmos-argyrw-asteris.jpg

Οι μονταζιέρες από την άλλη μάλλον έχουν άλλη άποψη και οι σκηνές του ζευγαριού είναι λίγες και μικρές σε διάρκεια τόσο πολύ που οι φανατικοί στο twitter έχουν γίνει έξαλλοι.

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο νέο επεισόδιο

O Αστέρης καλεί τον Σταύρο και του ζητά να δώσει τη συγκατάθεσή του, για αλλαγή επιθέτου στο μικρό Πετράκη. Η αντίδρασή του, ωστόσο, θα τον εκπλήξει δυσάρεστα. Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη, δημιουργεί νέα προβλήματα.

SASMOS.jpg

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα του, την ώρα που η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας, για το πώς να χειριστούν το θέμα του επιθέτου, ωστόσο, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved