Νικόλ Χριστοδούλου: Μιλά για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς
Showbiz

Νικόλ Χριστοδούλου: Μιλά για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Η Νικόλ Χριστοδούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη Γη της Ελιάς και μιλά για όλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό αναφέρθηκε φυσικά στη σειρά αλλά και στο πώς βρέθηκε σε αυτή τη δουλειά.

  • Φαντάζει ιδανικό να ζει κανείς στη Μάνη των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου. Είναι όντως;

«Είναι όντως πολύ ωραίο και ευχάριστο το κλίμα. Προσωπικά περνάω πολύ ωραία και μπροστά και πίσω από τις κάμερες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα σε αυτή τη δουλειά».

  • Ποιος καλός άνεμος σας πήγε εκεί;

«Είχα στείλει βιογραφικό. πέρασα από casting και ξεκίνησε η συνεργασία μας».

xristodoulou.webp
  • Μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι ένας χαρούμενος και πρόσχαρος άνθρωπος. Τι αγνοούμε για εκείνη, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο θετικούς ήρωες η σεναριογράφος της σειράς...

«Πολύ σωστή διατύπωση... “φαίνεται”. Δεν πιστεύω στους μονοδιάστατους χαρακτήρες. Οι άνθρωποι και κατ' επέκταση κι οι ρόλοι είναι πολυδιάστατοι και πολύπλοκοι στον πυρήνα τους, ανεξάρτητα από αυτό που βγάζουν προς τα έξω. Προσωπικά, πιστεύω ότι οι τόσο -φαινομενικό- χαρούμενοι και άνετοι χαρακτήρες έχουν βιώσει την περισσότερη "τραγικότητα” και αυτός είναι ο τρόπος τους να την απωθήσουν.

Για μένα, η Αφροδίτη είναι τόσο πρόσχαρη και κοινωνική για να κρύβει από τον ίδιο της τον εαυτό τον εσωτερικό της πόνο και την πυρηνική αίσθηση της μοναξιάς. Είναι ένας μηχανισμός άμυνας. Οι γονείς της την αποκλήρωσαν, ο μεγάλος της έρωτας την εγκατέλειψε, δεν έχει διατηρήσει σταθερές ερωτικές και φιλικές σχέσεις ως τώρα, αλλάζει συνεχώς τόπο και τρόπο ζωής. Αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτή αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της. Κανείς μας δεν μπορεί να στρουθοκαμηλίζει για πάντα, τα φέρνει μπροστά μας η ίδια η ζωή».

nikol.webp
  • Κρύβει μυστικά;

«Σίγουρα, όπως όλοι, έχει κι αυτή τα μυστικά της. Αλλά, απ' όσο ξέρω, δεν έχει έρθει στη Μάνη με κακές προθέσεις».

  • Γενικότερα ο ρόλος της έχει θετικό πρόσημο;

«Ναι, πήγε για μια νέα αρχή».

  • Είναι πάντως αφοπλιστικά ειλικρινής και προχωρημένη για τα δεδομένα της Μάνης. Μπορεί αυτό τα δύο χαρακτηριστικά να της στοιχίσουν στο μέλλον;

«Μπορεί ναι. μπορεί και όχι. Ούτε εγώ το ξέρω ακόμα».

  • Με ποιους ήρωες θα τη δούμε να έρχεται κοντά;

«Θα έρθει σίγουρα κοντά με την Ιουλία. Έχουν γίνει φίλες και θα αρχίσουν να εμπιστεύονται πολύ προσωπικά τους θέματα η μια με την άλλη», είπε η Νικόλ Χριστοδούλου στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved