Media

Survivor All Star Τελικός: Οι δηλώσεις Λιανού κατά τη διάρκεια του live: Οι φιναλίστ & το All Star 2

Survivor All Star Τελικός: Ο Γιώργος Λιανός υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και ο άνθρωπος που ήξερε τον τρόπο να εμψυχώνει τους παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό. 

Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τους έξι και πλέον μήνες που διήρκησε, ο παρουσιαστής κατάφερε να αποφύγει κακοτοπιές, να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του κάθε φορά που βρισκόταν μπροστά σε κάποιο μικρόφωνο ή φωτογραφικό φακό.

358785309_1647993132349433_1971522366041105276_n.jpg

Πίσω από τις κάμερες και κάθε φορά που παρουσιαζόταν κάποιο πρόβλημα ήταν ο άνθρωπος που έβρισκε τον τρόπο να λύσει το θέμα. Ήταν ο εμψυχωτής, ο φίλος, ο καθοδηγητής κάποιων από τους παίκτες κάθε φορά που εκείνοι βρίσκονταν σε δεινή θέση.

Ο Γιώργος Λιανός, με το χαμόγελο που πάντα έχει στο πρόσωπό του και φυσικά το χιούμορ που τον διακρίνει σε κάθε έκφανση της ζωής, μίλησε κατά τη διάρκεια του live στους δημοσιογράφους.

«Το Survivor All Star είχε μία ιδιαίτερη δυσκολία και το ξέραμε από την αρχή πως θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες δυσκολίες γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι, και τους πήρε λίγο παραπάνω χρόνο να λυθούν. Αυτό ήταν και το μεγάλο στοίχημα για εμάς. Να τους βάλουμε και πάαλι στο κλίμα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση αν περίμενε τη δυάδα Μπάρτζη-Κατσούλη στον τελικό, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Εγώ τα περίμενα όλα φέτος. Γιατί είδα το παιχνίδι να παίζεται σε αρκετές διαστάσεις. Όταν έχεις παίκτες που ξέρουν πώς πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο Survivor Survivor περιμένεις και τις εκπλήξεις. Περιμένεις και μία στρατηγική να υπάρχει. Εγώ πιστεύω ότι στρατηγική υπήρχε από τν πρώτη μέρα και η προσπάθεια να φύγουν κάποιοι παίκτες που ήταν οι λεγόμενοι «δυνατοί παίκτες» προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το μεγάλο έπαθλο. Είναι και το μεγάλο οικονομικό έπαθλο. Και νομίζω ότι η κούπα του All Star έχει και μία άλλη βαρύτητα».

Όσο για το ενδεχόμενο να δούμε το Survivor All Star 2, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι δεν έχει ιδέα και τόνισε: «είναι πολύ νωρίς. Προέχει να ξεκουραστούμε όλοι, να ηρεμήσουμε λίγο γιατί μπορεί να είναι ένα πρόγραμμα που είναι ψυχοφθόρο για τους παίκτες, αλλά είναι και για την παραγωγική ομάδα που πέρασε αρκετά πράγματα. Οπότε ξεκουραζόμαστε και ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει».

Όσο για τα spoilers που έβγαιναν καθημερινά, ο Γιώργος Λιανός επεσήμανε: «το θεωρώ αντισυναδελφικό να το κάνουν κάποιοι. Είναι σαν να βλέπεις ταινία μυστηρίου και να σου λένε το τέλος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved