Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα

Σασμός Ο Επίλογος και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο!

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης είναι χαρούμενοι που, επιτέλους, έφτασε η στιγμή να ενωθούν ενώπιον του Θεού από τον παπα-Μιχάλη. Ο γάμος τους είναι κλειστός και οι καλεσμένοι ελάχιστοι, καθώς το μυστήριο έπρεπε πάση θυσία να μείνει κρυφό. Η τελετή έχει ξεκινήσει, αλλά ο ήχος του κινητού του Αστέρη διακόπτει το γάμο.

Z8A_1507.jpg

Η Καλλιόπη έχει λιποθυμήσει μπροστά στην Κατερίνα και εκείνη έντρομη πήρε τηλέφωνο. Βέβαια, η αιτία της λιποθυμίας δεν είναι εγκεφαλικό, ούτε καρδιακό επεισόδιο. Απλά έχει πέσει η πίεσή της και έχει λιποθυμήσει. Ο Αστέρης προσπαθεί να σταθεί όρθιος, παρά τα εμπόδια που ορθώνονται διαρκώς ανάμεσα σε εκείνον και την Αργυρώ, καθώς ακόμη και ο μυστικός γάμος τους μένει ανολοκλήρωτος. Το νέο χτύπημα έρχεται όταν, άθελά του, ακούει τον Νικηφόρο να εξηγεί γιατί θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία: είναι αυτός που πυροβόλησε τον Μαθιό, ο οποίος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved