Σασμός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια - Μυστικά αποκαλύπτονται και ένας άνδρας σπέρνει τον τρόμο
Media

Σασμός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια - Μυστικά αποκαλύπτονται και ένας άνδρας σπέρνει τον τρόμο

Σασμός: Ο Μαθιός και η Βασιλική, μετά τον πυροβολισμό του και το ατύχημά της αντίστοιχα, μεταφέρονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Από εκείνη τη στιγμή, τα κρυμμένα μυστικά όλων αποκαλύπτονται σιγά-σιγά. Παράλληλα, ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει έπειτα από χρόνια στο χωριό και σπέρνει τον τρόμο.

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Οι δυο τους δέχονται τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο άντρας υποβάλλεται σε ένα κρίσιμο χειρουργείο. Παράλληλα, οι Σταματάκηδες ενημερώνονται για όσα συνέβησαν και σοκάρονται. Από την άλλη, ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που τον φέρνει σε σύγκρουση τόσο με την Καλλιόπη όσο και με τον Μανόλη, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, τώρα, μαθαίνοντας για τον πυροβολισμό του Μαθιού και το ατύχημα της Βασιλικής, ματαιώνουν τον γάμο τους και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη παραμένουν άκαρπες.

1695211144476-949627907-sasmos_alphatv_official_374573885_345290641185163_4030165048085823271_n.jpg

Ο Παύλος καταρρέει με τον θάνατο του φίλου του και όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσά τους. Κι όσο ο Μαθιός είναι στο νοσοκομείο και κανείς δεν ξέρει ποιος τον πυροβόλησε, η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται. Συνάμα, μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα, καθώς η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Αστέρης και η Αργυρώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν κρυφά. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του.

Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Ο σασμός που ετοιμάζει ο Παύλος τινάζεται στον αέρα, καθώς στο χωριό έρχεται ο άνθρωπος που θα αλλάξει τα πάντα. Ο λόγος για τον Αντρέα Βρουλάκη, ξάδελφο του Παύλου, ο οποίος αποφυλακίζεται από τις τουρκικές φυλακές που κρατούνταν για χρόνια και επιστρέφει στην Άνω Ποριά. Ο Παύλος είναι το πρώτο πρόσωπο που τον αντικρίζει κι ενώ χαίρεται που τον βλέπει, μιας και τους συνδέει αγάπη και φιλία, τρέμει για τη στιγμή που θα μάθει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης είναι μαζί μιας και πρόκειται για έναν οξύθυμο άντρα.

sasmos_alphatv_official_360104788_311914664522761_7950070038878911370_n.jpg

Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Η Στέλλα ζητάει απαντήσεις για τον Ευθύμη και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να ανακαλύψει τι του συνέβη. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι τού τι πραγματικά έγινε στο μαντρί και οδήγησε τον Μαθιό στο νοσοκομείο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Εκεί συνεχίζει να νοσηλεύεται και η Βασιλική, η οποία έχει στο πλάι της τον Νικηφόρο. Ωστόσο, αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του.

Ο Νικηφόρος ακούει σαστισμένος πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός του πατέρας και οδηγείται στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του. Νιώθει απαίσια, καθώς σκέφτεται πως ο άντρας χαροπαλεύει από τη σφαίρα του ίδιου. Παράλληλα, ο Μαθιός βλέπει μέσα σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος το όνειρό του να βγαίνει αληθινό. Από την άλλη, η Καλλιόπη ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς εκείνη τρέμει την επόμενη ημέρα από τον ματαιωμένο της γάμο. Οι μέρες περνούν και ο Νικηφόρος προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της προδοσίας που βιώνει, ενώ ο φίλος του, ο Μανόλης, βρίσκεται κι εκείνος σε αδιέξοδο με την Τζένη. Εν τω μεταξύ, τα νέα πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού φτάνουν στον Αστέρη και ο νεαρός μοιράζεται τη χαρά του που είναι θείος του. Ωστόσο, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη.

Η αλήθεια που σοκάρει την Καλλιόπη

Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος, τώρα, μέσα στη νύχτα, δέχεται μια επίσκεψη και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που αναμένεται να ανατρέψει τις ισορροπίες της. Συγκεκριμένα, της αποκαλύπτουν πως ο Νικηφόρος είναι εγγονός της και η γυναίκα σαστίζει. Παράλληλα, ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οργισμένος, πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δεν περιμένει την αντίδρασή τους. Τόσο η Μαρίνα όσο και η Αργυρώ υπερασπίζονται τη σχέση της τελευταίας με τον Αστέρη και ο Αντρέας θυμώνει ακόμη περισσότερο.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος καταφεύγει στον Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Την επομένη, ο Μαθιός αναρρώνει και ζητάει να δει τον γιο του, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικό. Ταυτόχρονα, μία απρόσμενη πρόταση εκπλήσσει την Αιμιλία και μία επίσκεψη στη φυλακή φέρνει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων. Λίγες ημέρες μετά, η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους. Ωστόσο, ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με τον Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια αποκαλύπτεται σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες είναι δραματικές...

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved