Media

Έρωτας φυγάς: Απίστευτη εξέλιξη- Νεκρός ο Παύλος Κοντογιάννης

Άκρως ανατρεπτική προβλέπεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN, Έρωτας φυγάς, καθώς, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, η Ευγενία στήνει ενέδρα θανάτου στην Αλεξάνδρα. Παράλληλα, ο Παύλος Κοντογιάννης καταλήγει νεκρός.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του Β' κύκλου της σειράς «Έρωτας φυγάς», καθώς, όπως θα δούμε, με προτροπή της Νότας, η Ευγενία στήνει ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας, θέλοντας να σώσει τον γάμο της με τον Μάρκο.

Το αίσθημα της προδοσίας που νιώθει από τον σύζυγό της έχει καταφέρει να μετατρέψει την άλλοτε συμπονετική γιατρό σε μία αδίστακτη γυναίκα, που κυριευμένη, από το μίσος οδηγείται στα όρια της παράνοιας. Έτσι, μέσω ενός υπαλλήλου, δίνει ραντεβού στην Αλεξάνδρα λέγοντάς της ότι δήθεν τη ζητάει ο Μάρκος. Οι δύο γυναίκες συναντιούνται στο δάσος και υπό την απειλή όπλου η Ευγενία αναγκάζει την αντίζηλό της να φτιάξει μία αγχόνη και να κρεμαστεί.

Πανικοβλημένη, η Αλεξάνδρα ακολουθεί τις εντολές της, όμως λίγο πριν κρεμαστεί της ζητάει να σταματήσει και να της δώσει το όπλο. Η Ευγενία αρνείται και όταν η γυναίκα την πλησιάζει η γιατρός την πυροβολεί, τραυματίζοντάς την στην κοιλιά. Τότε η Αλεξάνδρα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος, ενώ τη σκηνή παρακολουθεί η Νότα, που είναι ο εγκέφαλος του σχεδίου. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό, παίρνει την Ευγενία και φεύγουν τρέχοντος, αφήνοντας αβοήθητη την Αλεξάνδρα να ψυχορραγεί. Για καλή της τύχη, όμως, κάποιος την εντοπίζει και καλεί σε βοήθεια. Σε λίγα λεπτά διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ενώ δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Νότα κάνει ό,τι μπορεί για να ηρεμήσει την Ευγενία ώστε να μην προδοθεί. Οι ώρες που ακολουθούν είναι βασανιστικές για όλους Ο Ιάσονας, μαθαίνοντας ότι η σύζυγός του χαροπαλεύει, μαλακώνει για πρώτη φορά απέναντι της, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Κάποια στιγμή, η Αλεξάνδρα συνέρχεται και ανακοινώνει στην Ευγενία ότι σκοπεύει να αποκαλύψει σε όλους όσα της έκανε και εκείνη της λέει ότι οι ισχυρισμοί της οφείλονται σε παραισθήσεις. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα φοβάται ότι μπορεί να πεθάνει πριν μάθει ο Μάρκος την αλήθεια και του ομολογεί ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του, συγκλονίζοντάς τον.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Κοντογιάννης δέχεται απειλητικά σημειώματα. Κάποια στιγμή, ανακαλύπτει ότι πίσω από αυτά βρίσκεται ο Στρατός και αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Έτσι, βάζει τον μπράβο των Αθηναίων επενδυτών να τον σκοτώσει. Όμως ο Στρατός αμύνεται και ο μπράβος καταλήγει νεκρός. Τότε, ο άντρας συλλαμβάνετε από τη χωροφυλακή για τον φόνο, ενώ ένας από τους κτηματίες στο Κιάρι ενημερώνει τον Στέφανο ότι πρόκειται να δώσει άλλοθι στον κατηγορούμενο. Στο μεταξύ, ο Παύλος μαθαίνει από τον διοικητή Αθανασόπουλο ότι ο Στρατός είναι ακόμα ζωντανός.

Αργότερα, ο Κοντογιάννης εξαφανίζεται από προσώπου γης. Όλοι αναρωτιούνται πού μπορεί να βρίσκεται, αλλά λίγοι τον αναζητούν, καθώς είχε περισσότερους εχθρούς παρά φίλους. Οι μέρες κυλούν και ο Παύλος θεωρείται πλέον αγνοούμενος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ήδη νεκρός από τα χέρια του Στρατό ή κάποιου άλλου προσώπου που έχει βλάψει. Το τέλος του ήρωα είναι προδιαγεγραμμένο και σύντομα οδηγείται στον θάνατο. Έτσι, ο ρόλος του Παύλου Κοντογιάννη, που υποδύεται ο Αλέκος Συσσοβίτης, ολοκληρώνεται πρόωρα. Συνάμα, η σύζυγός του, Φωτεινή, σκέφτεται να φύγει από την περιοχή. Τότε, δέχεται πρόταση απ τον Ιάσονα να του πουλήσει το σπίτι τους.

Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved