Media

Σασμός: Η είσοδος του Μπισμπίκη, η αποκάλυψη της Βασιλικής και το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου

Σασμός: Η αγαπημένη σειρά του Alpha έκανε πρεμιέρα και η τρίτη σεζόν φαίνεται πως θα είναι πιο δυνατή από τις προηγούμενες δύο.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25/9, είδαμε ότι ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς διεκόπη απότομα και δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί καθώς τα δυσάρεστα μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν και μέχρι την εκκλησία.

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος από την άλλη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που τον έφερε σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός καθώς ο Μανόλης παραδέχτηκε πως γνώριζε ποιος δολοφόνησε τον Στεφανή.

Απόψε το βράδυ πραγματοποιήθηκε και η είσοδος του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά ο οποίος υποδύεται τον Ανδρέα Βρουλάκη.

Για τον ηθοποιό γράφτηκαν πολλά σχόλια στο Twitter καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς αυτή τη νέα προσθήκη.

Αρκετά από αυτά τα σχόλια ήταν και άκρως χιουμοριστικά...

Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου της σειράς Σασμός, είδαμε, τη Βασιλική μαζί με τον Μαθιό και τον Νικηφόρο, στο νοσοκομείο, να τους αποκαλύπτει την αλήθεια.

«Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου», είπε και τους σόκαρε και τους δύο.

Δείτε τη συγκεκριμένη σκηνή αλλά και το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου που θα προβληθεί αύριο, στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός πρεμιέρα: Τα μαντάτα που διέκοψαν τον γάμο Αστέρη - Αργυρώς και οι ανατριχιαστικές σκηνές

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved