3ος όροφος: Ο Γιάννης θέλει να νομίζει πως είναι δέκα χρόνια νεότερος
Media

3ος όροφος: Ο Γιάννης θέλει να νομίζει πως είναι δέκα χρόνια νεότερος

3ος όροφος: Ο Γιάννης θέλει να νομίζει πως είναι δέκα χρόνια νεότερος

και πως μπορεί να τα βάλει με έναν πολύ μικρότερο του. Η Υβόννη έρχεται να του δείξει πως αυτό δεν ισχύει, αλλά εκείνος παραμένει αμετάπειστος.

ep10_1_1.31.1.jpg

Η Υβόννη φέρνει κάτι χάπια, που της έδωσε η Νίκη στο ασανσέρ. Τα επαινεί και ισχυρίζεται πως έφερε μεγάλο κέφι σ’ εκείνη και τον Γιώργο. Ο Γιάννης τα φοβάται και δεν θέλει καθόλου να τα πάρει, καθώς ακούει τον Γιώργο και τη Νίκη να τραγουδάνε όλη μέρα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Υβόννη και ο Γιάννης έχουν ταυτόχρονα πρόβλημα με τη μέση τους. Κανένα από τα δυο τους παιδιά δεν έρχεται να βοηθήσει. Οι δυο τους έχουν μείνει μόνοι σε ένα σπίτι χωρίς να μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, καθηλωμένοι από την απότομη αλλαγή του καιρού μέχρι η Αντωνία έρχεται για να δώσει τη λύση.

ep10_3_1.55.1.jpg

Η Υβόννη και ο Γιάννης συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από το πρόβλημα στη μέση, ενώ η Αντωνία προσπαθεί να τους βοηθήσει. Ο Γιάννης φοβάται μήπως η Αντωνία τους κάνει χειρότερα, επειδή δεν είναι φυσικοθεραπεύτρια. Η δυσπιστία του θα κορυφωθεί από τις κραυγές της Υβόννης, την ώρα που εκείνη υπόκειται στη θεραπεία της Αντωνίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved