3ος όροφος: Υβόννη και Γιάννης ένα βήμα πριν το διαζύγιο;
Media

3ος όροφος: Υβόννη και Γιάννης ένα βήμα πριν το διαζύγιο;

3ος όροφος:  Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1.

Ο Γιάννης φεύγει για να πάει στο φαρμακείο κι έτσι ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία και επισκέπτεται την Υβόννη.

tritos-orofos.jpg

Τότε, λοιπόν, της εξομολογείται πως τη βλέπει ερωτικά, ενώ εκείνη προσπαθεί ευγενικά να τον αποθαρρύνει. Λίγο μετά, η Μαρία πηγαίνει με τον φίλο της, τον Αλέξανδρο, στους γονείς της για να τους ανακοινώσει τα επαγγελματικά της σχέδια. Μετά τη συζήτησή τους, ο Γιάννης και η Υβόννη καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεισφέρουν οικονομικά ή όχι. Οι μέρες περνούν και ο άντρας λέει «όχι» σε ό,τι κι αν του ζητάει η αγαπημένη του, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται για να πάνε σε ένα γύρισμα. Τελικά, όμως, αυτό ακυρώνεται και έτσι μένουν στο σπίτι τους. Η Υβόννη αποφασίζει να μαγειρέψει ώστε να μετριάσει την απογοήτευση που αισθάνονται.

orofos2.jpg

Το επόμενο βράδυ, το ζευγάρι τσακώνεται, γιατί έφεραν λάθος πίτσα στον Γιάννη. Η σύζυγός του θυμώνει μαζί του και εκείνος σπάει ένα βάζο που νόμιζαν πως ήταν ακριβό. Η κατάσταση ανόμεσά τους δεν αργεί να ξεφύγει και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να συζητούν ακόμα και το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου. Οι ώρες περνούν και τόσο ο τσακωμός όσο και η ιδέα του χωρισμού τους συνεχίζονται, μέχρι που χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού. Στην πόρτα είναι ο διανομέας, για να τους φέρει τις σωστές πίτσες. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί και την εκεχειρία στον γάμο τους. Τότε η Υβόννη προσπαθεί να πείσει τον αγαπημένο της να ξεκινήσουν μαζί κάποια ασχολία.

3os-orofos1.jpg

Κι ενώ ο Γιάννης αρνείται, καθώς θέλει να κοιμηθεί, εκείνη δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Γιάννης έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του όπως να ’ναι στον δρόμο, προκαλώντας ένα τρακάρισμα. Ο άλλος οδηγός αναζητεί μανιωδώς τον Γιάννη, όμως εκείνος κρύβεται, για να διαφυλάξει τη σωματική του ακεραιότητα. Το βράδυ, η Υβόννη προσπαθεί να τον πείσει να ανοίξουν μία επιχείρηση. Τότε ο Αντρέας, ο γιος τους, έρχεται μεθυσμένος στο σπίτι τους. Ο ίδιος έχει απολυθεί επειδή έκανε ένα λάθος στο λογιστήριο και η Αντωνία τον ψάχνει εναγωνίως. Ο Αντρέας όμως την αποφεύγει, καθώς φοβάται να της πει πως τον απέλυσαν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved