Media

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει

Σασμός: Μια έντονη λογομαχία με τον Αντρέα στέλνει τη γιαγιά Ειρήνη στο νοσοκομείο και οι αρραβώνες αναβάλλονται.

Παράλληλα, η Καλλιόπη μαθαίνει ποιος έδωσε εντολή δολοφονίας για τον Βασίλη, ενώ η Στέλλα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Φαρμάκης αυτοκτόνησε.

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία στο οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη να δουλεύει για εκείνον. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και είναι αποφασισμένος να της αλλάξει γνώμη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του είναι απρόβλεπτη.

Όσο και αν αγαπάει τον Μαθιό, δεν μπορεί να παραβλάψει πως είναι φονιάς και του ζητάει να παραδοθεί στην Αστυνομία και να τιμωρηθεί για το έγκλημά του. Παράλληλα, π Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι που την κάνει να καταρρεύσει. Η κοπέλα κινδυνεύει να χάσει και πάλι το μωρό που κυοφορεί. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για τον σασμό. Η συνάντηση αυτή, όμως, εξελίσσεται σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους.

Οι τόνοι ανεβαίνουν και οι απειλές του Αντρέα προκαλούν ένταση στη γυναίκα και την οδηγούν ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται για μία ακόμη φορά, αφού η γιαγιά Ειρήνη δεν μπορεί να συνέλθει και δύο ημέρες πριν τους αρραβώνες μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved