3ος όροφος: Υβόννη και Γιάννης

Media

3ος όροφος: Η Υβόννη παλεύει να διώξει τους φόνους του Γιάννη

3ος όροφος: Ο Γιάννης θέλει να νομίζει πως είναι δέκα χρόνια νεότερος και πως μπορεί να τα βάλει με έναν πολύ μικρότερο του. Από την άλλη, η Υβόννη έρχεται να του δείξει πως αυτό δεν ισχύει, αλλά εκείνος παραμένει αμετάπειστος.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο άντρας κερδίζει ένα σημαντικό ποσό από στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων και με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην Υβόννη. Μάλιστα, της ζητάει τη βοήθειά της για το πώς να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα. Την επομένη, έχουν επέτειο και την περνούν χωρίς ίχνος ενθουσιασμού, αφού κανένας από τους δύο δεν τη θυμάται.

Υβόννη και Γιάννης σε νέες περιπέτειες

Μέχρι που αποφασίζουν να βρουν έναν τρόπο να μην την ξεχάσουν ποτέ. Λίγο μετά, ο Γιάννης με την Υβόννη προσπαθούν να πιάσουν κορόιδο ο ένας τον άλλον με μια παραγγελία που τάχα έκαναν σε ένα σουβλατζίδικο. Στη συνέχεια, η γυναίκα παίρνει την απόφαση και ξεκινάει δίαιτα, αλλά ο αγαπημένος της δεν είναι χαρούμενος, καθώς το έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά.'Οταν οι δυο τους πηγαίνουν σε μια έκθεση, τρώνε κυριολεκτικά τα πάντα και επιστρέφοντας στο σπίτι τους αποφασίζουν πως πρέπει να πηγαίνουν πιο συχνά σε τέτοιες εκθέσεις.

Υβόννη και Γιάννης

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη ημέρα πρέπει να κάνει εξετάσεις. Η γυναίκα του προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος περνάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο και θέλει κάποιος να του πάρει την πίεση. Τότε η Υβόννη κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τους φόβους του.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved