H Βασιλική, τυφλωμένη από τον πόνο, αφού κατηγορεί την Καλλιόπη, ζητάει εκδίκηση για τον φονιά του γιου της

George Xantinakis
Media

Σασμός: Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος

Σασμός: Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ψυχορραγώντας, χτυπημένος από τον Λάζαρο.

Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση, την ίδια ώρα που ο Αντώνης αρχίζει τις ανακρίσεις, για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Αντρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο. Εκεί, θα προλάβει να τον δει, πριν ξεψυχήσει στα χέρια της.

Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής.

Ανδρέας Βρουλάκης

GEORGE XANTHINAKIS

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία.

Σασμός

Η Καλλιόπη μετά τις αποκαλύψεις, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού, ενώ Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή. Κάτω από τα μάτια όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της, και με ένα όπλο στο χέρι αναλαμβάνει να καθαρίσει ο ίδιος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved