H Μάγισσα: Ο Κανέλλος ψάχνει απαντήσεις για τον αδερφό του
Media

H Μάγισσα: Ο Κανέλλος ψάχνει απαντήσεις για τον αδερφό του

H Μάγισσα: O Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπεταναίων, ενώ ο Κανέλλος δέχεται μια επίσκεψη που τον καταρρακώνει και αφορά τον αδελφό του τον Τζανέτο. 

Έτσι, την επόμενη μέρα, ο Κανέλλος με τη βοήθεια του Αντρέι επισκέπτεται το Γύθειο, προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον αδελφό του. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ πηγαίνει με τη Σιμώνη στη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμά της ή να απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα.

triggou-magissa.jpg

Έλλη Τρίγγου - Η μάγισσα

Όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει. Λίγο μετά, στον πύργο, η Μεταξία αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ, μετά τις υποψίες της πως συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο. Εκείνη τα αρνείται όλα, αλλά καταλαβαίνει πως πρέπει να σταματήσει να βλέπει τον Μάρκο. Από την άλλη, η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και φεύγει απ’ τον πύργο. Η ζωή της Θεοφανώς παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Εν τω μεταξύ, μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό βρίσκει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούργιες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved