Media

Σασμός: Βυθισμένοι στο πένθος οι Αγγελάκηδες

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη, που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα, καθώς έτσι κινδυνεύει και ο μικρός Πετρής.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική τη διαγράφει από τη ζωή της, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας της ο Νικηφόρος κατέληξε νεκρός. Όλο το χωριό είναι σε αναβρασμό, ενώ η Εύα απλώνει τα δίχτυα της και συνεχίζει το σχέδιό της, κρύβοντας απ' όλους -και από τον Παύλο- τον απώτερο σκοπό της. Από την πλευρά τους, οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για τον νέο κύκλο αίματος.

Ανδρέας Βρουλάκης

GEORGE XANTHINAKIS

Στο μεταξύ, μία νέα δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς. Συγκεκριμένα, η Θοδώρα έχει μια έντονη αδιαθεσία και μεταφέρεται εσπευσμένα στον γιατρό. Εκεί την περιμένουν δυσάρεστα νέα, καθώς η κοπέλα χάνει το μωρό που περιμένει. Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, η οποία βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται ακόμη μία φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων και κανείς δεν μπορεί να παρηγορήσει την κοπέλα.

Λευτέρης και Θοδώρα

Παράλληλα, η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά τον χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα, αλλά δεν καταφέρνει να βρει ποιος και τι κρύβεται πίσω απ' αυτά.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved