Media

Σασμός: Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Νικηφόρου-Το λευκό φέρετρο και οι χοροί που ανατριχιάζουν

Σασμός: Η Άνω Ποριά είναι βυθισμένη στο πένθος. Το μίσος έχει κυριεύσει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της.

Ο Αντώνης ενημέρωσε τη Μαρίνα για την απειλή της Καλλιόπης και εκείνη έκανε αμέσως μία τελευταία προσπάθεια να συνετίσει τους άντρες της οικογένειάς της, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία.

Όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, δεν τα κατάφερε, με τον Ανδρέα Βρουλάκη να γίνεται έξαλλος και να της λέει να κοιτάξει τη δουλειά της καθώς πλέον δεν είναι μια κυρία Βρουλάκη αλλά... Φραγκιαδάκη.

Η Βασιλική ζήτησε κάτι από τον Μαθιό που τον άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Ορκίσου ότι θα πάρεις την ανάσα του φονιά του παιδιού μας!», του είπε.

Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκάλεσε συμβούλιο με το Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της ήταν σκοτεινά και σίγουρα δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Η σειρά τελείωσε το βράδυ της Πέμπτης 2/11, με την Βασιλική να κρατά το κοστούμι που θα φορέσει στον γιο της, στην τελευταία του κατοικία και τα πλάνα πραγματικά ραγίζουν καρδιές.

Στο επεισόδιο που θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα 6/11, θα γίνει η κηδεία του Νικηφόρου και ήδη ο Alpha μας έδειξε τα πρώτα πλάνα. Το λευκό φέρετρο και οι χοροί των Κρητικών πραγματικά ανατριχιάζουν.

Δείτε στιγμιότυπα από το επόμενο επεισόδιο στην παρακάτω gallery:

Δείτε τι θα δούμε τη Δευτέρα στον Σασμό, στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved