3ος όρoφος: Ο Γιώργος εξομολογείται τον έρωτά του στην Υβόννη
Media

3ος όρoφος: Ο Γιώργος εξομολογείται τον έρωτά του στην Υβόννη

3ος όρoφος: Η Υβόννη απουσιάζει από το σπίτι και η Νίκη βρίσκει την ευκαιρία και επισκέπτεται τον Γιάννη. Τότε του ζητάει βοήθεια για τον άντρα της, τον Γιώργο.

Συγκεκριμένα, του λέει να μην του ανοίγουν την πόρτα γιατί εκείνος είναι ερωτευμένος με την Υβόννη και ο γιατρός τού είπε πως δεν πρέπει να τη βλέπει. Το βράδυ, ο Γιάννης βλέπει έναν εφιάλτη, ενώ η αγαπημένη του προσπαθεί μαζί με τον Αντρέα να βγάλουν νόημα από το παραλήρημά του.

3os-OROFOS-EP-37-3.jpg

Υβόννη και Γιάννης σε νέες περιπέτειες

Την επομένη, ο Γιάννης πηγαίνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο και του ζητούν 2.500 ευρώ για να το φτιάξουν. 0 άντρας σοκάρεται και εμφανίζεται ένας κύριος που του λέει πως θέλει να το αγοράσει. Ο Γιάννης τού απαντάει πως χρειάζεται χρόνο για να το σκεφτεί και επιστρέφοντας στο σπίτι το συζητάει με την Υβόννη. Η τελευταία φαίνεται πιο ηρέμησε σχέση με τον αγαπημένο της και μαζί εξετάζουν σοβαρά την προοπτική της πώλησης του αυτοκινήτου. Οι ώρες περνούν και η Αντωνία φέρνει τον Θανάση στους παππούδες, ώστε εκείνη να πάει στον οδοντίατρο. Η ίδια είναι αυστηρή με τον γιο της αφού δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση και να τρώει γλυκά.

3os-OROFOS-EP-36-2.jpg

Τρίτος όροφος

0 Γιάννης, όμως, έχει άλλη άποψη και φροντίζει να μυήσει τον εγγονό του στους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς. Το πρωί, ο Γιάννης πηγαίνει στην τράπεζα για να πάρει τη σύνταξή του και να πληρώσει λογαριασμούς. Ύστερα, επιστρέφει εκνευρισμένος με τον υπάλληλο στην τράπεζα, αφού εκείνος συμπαθούσε τον προηγούμενο υπάλληλο. Η Υβόννη, όμως, δεν έχει χρόνο για τις διαμαρτυρίες του. Λύνει το σταυρόλεξό της και θέλει να συγκεντρωθεί σε αυτό. Στη συνέχεια, ο άντρας φεύγει για να πάει στο φαρμακείο κι έτσι ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία κι επισκέπτεται την Υβόννη. Της εξομολογείται πως τη βλέπει ερωτικά, ενώ εκείνη προσπαθεί ευγενικά να τον αποθαρρύνει.

3os-OROFOS-EP-29-3.jpg

Τρίτος όροφος

Το βράδυ, το ζευγάρι επιστρέφει από το σινεμά και εκείνη ζηλεύοντας ετεροχρονισμένα τη γρανίτα που απόλαυσε ο Γιάννης στον κινηματογράφο ζητάει ένα ίδιο έδεσμα. Όμως, υπάρχει μόνο ένα μαγαζί που είναι ανοιχτό και φοβάται να πάει μόνη της. Τότε ο αγαπημένος της αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή. Στο μεταξύ, η Μαρία, η κόρη τους, έρχεται με τον φίλο της, τον Αλέξανδρο, για να ανακοινώσει στους γονείς της τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved