GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός: Κόβει την ανάσα το μοιρολόι της Καλλιόπης & στο twitter κανείς δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Σασμός: Η μέρα της κηδείας του Νικηφόρου έφτασε και το twitter θρηνεί με τους ήρωες. 

Όλο το χωριό τον αποχαιρετά σε πάνδημη συγκίνηση, ο Μαθιός κι η Βασιλική καταρρέουν, ενώ μία απρόσμενη παρουσία θα εκπλήξει την Καλλιόπη και το Μαθιό, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής.

Η Βασιλική μοιάζει να έχει μεταλλαχθεί, εμφανίζοντας ένα σκληρό πρόσωπο, που κανένας δεν περίμενε. Συγκλονίζει το μοιρολόι της Καλλιόπης και στο twitter κανείς δεν είναι σε θέση να το διαχειριστεί.

Η σορός του Νικηφόρου γίνεται η σορός κάθε νέου ανθρώπου που χάνεται αδόκητα, κάθε θύματος. Γίνεται ξύλινο καράβι που διασχίζει τους αιώνες, φορτωμένο με τις σορούς των θυμάτων της βίας. Στη σορό του Νικηφόρου ακουμπά, όχι μόνο ολόκληρη η Άνω Ποριά, αλλά ολόκληρος ο κόσμος.

Δες τα σχόλια

Ο Νίκος Τερζής μίλησε σήμερα στην εκπομπή της «Super Κατερίνας» για τη μουσική της σειράς αλλά ιδιαίτερα για το υπέροχο μοιρολόι της Καλλιόπης, το οποίο συνέθεσε βλέποντας τη συγκεκριμένη σκηνή. Η Καλλιόπη, μέσα από ένα σπαρακτικό μοιρολόι, το οποίο διατρέχει ολόκληρο το σημερινό επεισόδιο «αποχαιρετά» τον εγγονό της, Νικηφόρο. Σαν μια τραγική ηρωίδα, μια γυναίκα που το δάκρυ της μετατρέπεται σε αργό θρηνητικό πένθιμο τραγούδι, νεκροστολίζει και ξεπροβοδίζει τον λατρεμένο της εγγονό.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved