Νίκος Πουλμέντης: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας και η κόρη του, Μαριάννα που πήγε στο MasterChef
Media

Νίκος Πουλμέντης: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας και η κόρη του, Μαριάννα που πήγε στο MasterChef

 Ο Νίκος Πουλμέντης, ο σεφ που μαγείρεψε στον Λευκό Οίκο για τον Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, την Μαριάννα Πουλμέντη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του.

Αρχικά ανέφερε για την κόρη του Μαριάννα Πουλμεντή: «Έχω 4 παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη από τον πρώτο μου γάμο πήγε στο ελληνικό MasterChef (Μαριάννα Πουλμέντη). Τα πήγε πολύ καλά αλλά δεν τα κατάφερε με το θέμα της ψυχολογίας. Αυτά τα προγράμματα έχουν πολλή ψυχολογική πίεση, την πίεσαν και αγριεύτηκε σαν παιδί.

Σαν μαγείρισσα έχει ταλέντο, είναι καλή. Μου ζήτησε συμβουλές, το τελευταίο γλυκό που έκανε ήταν δικό μου. Είναι εδώ στην Ελλάδα και θα τη δω αύριο. Είναι διστακτική με το να έρθει στην Αμερική αλλά το σπίτι είναι πάντα ανοιχτό».

marianna_poulmenti.jpg

Όσον αφορά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, ο Νίκος Πουλμέντης αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Πριν από 6 χρόνια ακριβώς κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα πίσω στην πλάτη. Δεν το ξέρει κόσμος. Και μου λέει: “θα πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμίσω για να σου το αφαιρέσω, έχει μολυνθεί”.

poulmenths1.jpg

Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει: “πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις”. Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα, αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς. Μου έλεγαν ότι τελειώνω και μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό. Το σπυράκι το έβγαλα φέτος».

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή, The 2night show.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved