Media

Σασμός: Η Θοδώρα φεύγει από την Κρήτη

Σασμός: Η απόφαση της Θοδώρας να χωρίσει με τον Γιώργο μοιάζει οριστική, ενώ η Μαρίνα, έχοντας μάθει πια την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή, αρνείται να δώσει συγχώρεση τόσο σε εκείνη όσο και στον Αντώνη για όσα της κράτησε μυστικά.

Παράλληλα, ο Αστέρης αποκρούει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής για να έρθουν κοντά. Εκείνη, από την άλλη, ύστερα από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, λυτρώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο του γδικιωμού και βρίσκει σύμμαχο την Καλλιόπη στο σχέδιο εκδίκησης εναντίον του φονιά του γιου της.

Σασμός - Θοδώρα

Στο μεταξύ, η πλεκτάνη της Εύας ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού, ενώ ο Παύλος δηλώνει στον Αντώνη πως ξέρει πού θα βρει τον Λάζαρο. Την ίδια ώρα, ο Αστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και αναθέτει στη Στέλλα τον χωρισμό της περιουσίας. Εκείνη δεν μπορεί να τον μεταπείθει, αλλά αποφασίζει να μείνει στο πλευρό του και ξεκινά τις διαδικασίες.

Από την άλλη, η Θοδώρα ετοιμάζει την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει να χωρίσει οριστικά με τον Γιώργο και να αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν και της άλλαξαν τη ζωή.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved