George Xanthinakis
Media

Σασμός: Ο Αντώνης παραιτείται

Σασμός: 0 Αντώνης καταθέτει την παραίτησή του στον ταξίαρχο όντας αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση του με τη Μαρίνα και όσα της κράτησε κρυφά.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Αντρέα, καθώς πιστεύουν πως η ένωση αυτών των δύο μόνο συμφορές θα φέρουν στην Άνω Ποριά. Μάλιστα, η Εύα πιέζεται από τον Αντρέα να του αποκαλύψει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό και βρίσκει καταφύγιο στον Βαγγέλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Κι ενώ η Αργυρώ συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του Αστέρη, εκείνος ακούει ακόμα μία αποκάλυψη, που τον απομακρύνει περισσότερο από την οικογένειά του και το μένος εναντίον τους όλο και μεγαλώνει. Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη με τη Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του. Οι δύο γυναίκες είναι έτοιμες να εκδικηθούν τον Λάζαρο μόνες τους και ετοιμάζονται να πάνε να τον συναντήσουν στο σπίτι στο βουνό όπου κρύβεται.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved