Πυροβολούν τον Μαθιό- Η Αργυρώ φεύγει από την Κρήτη
Media

Σασμός: Πυροβολούν τον Μαθιό- Η Αργυρώ φεύγει από την Κρήτη

Σασμός σπόιλερ: Η οικογένεια των Σταματάκηδων περνάει δραματικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha. Από τη μία ο Μαθιός δέχεται δολοφονική επίθεση, από την οποία τον σώζει η Ντίνα, και από την άλλη ο Αστέρης βλέπει την Αργυρώ και τον γιο του να φεύγουν από την Κρήτη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειρά, Σασμός, μιας και μετά τον θάνατο του Λάζαρου η μανία της εκδίκησης των Σταματάκηδων έχει κατακλύσει τόσο τον Αντρέα όσο και τον Τηλέμαχο.

Η Βασιλική, η οποία είναι αυτή που ευθύνεται για τον φόνο του άντρα, βλέπει τον Μαθιό να θυσιάζεται για εκείνη, καθώς, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο προκειμένου να τη σώσει μιας και είναι έγκυος στο παιδί του. Από τη στιγμή που ο Μαθιός συλλαμβάνεται, η Καλλιόπη αγωνιά για τη ζωή του, αφού πιστεύει πως οι Βρουλάκηδες και συγκεκριμένα ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος θα θελήσουν να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή όπως έκαναν και με τον Βασίλη. Τα μέτρα της Αστυνομίας για την προστασία του Μαθιού είναι δρακόντεια.

Πρωί βράδυ τον φυλάνε, καθώς ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο Μαθιός θα δεχτεί επίθεση. Πράγματι, οι φόβοι τους θα επιβεβαιωθούν με τον χειρότερο τρόπο. Ο Αντρέας, με τη βοήθεια του Τηλέμαχου αλλά και κάποιων συγγενών του Λάζαρου, ετοιμάζουν μεθοδικά τα επόμενα βήματά τους για να εκδικηθούν. Ο Αντρέας ενημερώνεται για τις κινήσεις της Αστυνομίας και δίνει την εντολή για τη δολοφονία του Μαθιού. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, ένας ξάδελφος του Λάζαρου καταφέρνει και διαφεύγει της προσοχής των αστυνομικών και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού από τη φυλακή τον πλησιάζει, βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Ο άντρας πυροβολεί τον Μαθιό, αλλά την τελευταία στιγμή η Ντίνα μπαίνει μπροστά του και τρώει τη σφαίρα για εκείνον. Όλοι σαστίζουν. Κάποιοι προσπαθούν να συλλάβουν τον άντρα και κάποιοι σπεύδουν κοντά στην Ντίνα για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μαθιός είναι σοκαρισμένος, καθώς, αν δεν έμπαινε μπροστά του η αστυνομικός, θα ήταν νεκρός. Τα νέα της επίθεσης διαδίδονται πολύ γρήγορα και η οικογένεια του Μαθιού ταράζεται. Όμως, για τον Αστέρη το μεγαλύτερο χτύπημα έρχεται από την Αργυρώ.

Μετά την απόφασή του να μην καταδώσει τον αδελφό του για τον φόνο του Στεφανή, όπως του είχε ζητήσει η Αργυρώ, χωρίζουν. Ωστόσο, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή μακριά από όσα την πληγώνουν θέλοντας να μεγαλώσει ο γιος της σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και εγκαταλείπει την Κρήτη, αυτή τη φορά μαζί με τον Πετρή.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει και καταρρέει, καθώς μαζί με εκείνη χάνει και τον γιο του, ενώ η οικογένειά του βρίσκεται στο στόχαστρο της εκδικητικής μανίας των συγγενών του Λάζαρου.

Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved