Σασμός:Νέος έρωτας για τη Στέλλα με τον αμείλικτο εισαγγελέα
Media

Σασμός σπόιλερ: Νέος έρωτας για τη Στέλλα με τον αμείλικτο εισαγγελέα

Σασμός: Η ζωή της Στέλλας πρόκειται να πάρει αναπάντεχη τροπή στα επόμενα επεισόδια.

Αυτό γιατί θα γνωρίσει έναν νέο άντρα, που θα μπει τυχαία στη ζωή της. Ο λόγος για τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έναν ανελέητο διώκτη της διαφθοράς, έναν αδέκαστο δικαστικό λειτουργό, ο οποίος βάζει υπεράνω όλων τη δικαιοσύνη και τον νόμο.

Ο πατέρας του πολέμησε σθεναρά τη βεντέτα, με αποτέλεσμα να δεχτεί άμεσες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Έτσι, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν περίπου 17 ετών. Μελετώντας χρόνια τις βεντέτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, έπεσε στην αντίληψη του Χρήστου η αναταραχή στην Άνω Ποριά, που κόστισε τη ζωή στον Νικηφόρο και άνοιξε ξανά τη βεντέτα Βρουλάκηδων - Σταματάκηδων.

Ο Χρήστος κατεβαίνει στην Κρήτη, για να βάλει -όπως λέει- μια τάξη, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Ο Χρήστος και η Στέλλα θα γνωριστούν ύστερα από ένα τροχαίο, αλλά στη συνέχεια θα συνεργαστούν και θα έρθουν πιο κοντά. Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved