Media

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο του Λάζαρου

Σασμός: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της Βασιλικής και ο Μαθιός για να τη σώσει ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο.

Ο Αντώνης ζητάει από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα προκειμένου να ερευνήσουν αν έχει ανάμειξη στον θάνατο του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ κλιμακώνεται μιας και εκείνη είναι αμετακίνητη στην επιθυμία της να καταδώσει ο νεαρός τον Μαθιό στην Αστυνομία.

Από την άλλη, τα ξαδέλφια του Λάζαρου, οι Μουντάκηδες, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ετοιμάζουν τα αντίποινα για τον θάνατό του. Παράλληλα, η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο. Η νύχτα πέφτει στην Άνω Ποριά και μία δυνατή έκρηξη ταρακουνάει όλο το χωριό και η ζωή των κατοίκων του δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Συγκεκριμένα, σκάει εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής και όλοι έντρομοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί αλλά και αν το ζευγάρι είναι καλά. Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη, που εντείνει τις έρευνες. Η Βασιλική μεταφέρεται προληπτικά στον γιατρό για εξετάσεις, καθώς φοβούνται κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της από την ταραχή. Ωστόσο, ο Μαθιός και η ίδια ανακουφίζονται όταν ενημερώνονται πως όλα βαίνουν καλώς.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved