Media

Σασμός: Η Αργυρώ χωρίζει τον Αστέρη

Σασμός: Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η Εύα αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον Ευθύμη και αν είναι το πρόσωπο που ψάχνει για να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της. Η κοπέλα συναντιέται κρυφά με τον Βαγγέλη, αλλά ο Τάσος γίνεται μάρτυρας του ραντεβού τους και αντιλαμβάνεται πως κάτι συμβαίνει.

Έτσι, μεταφέρει στον Παύλο πως τους είδε μαζί κι εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι ετοιμάζει. Εν τω μεταξύ, αν και η Καλλιόπη αθωώνεται για τον Λάζαρο, η Βασιλική είναι έτοιμη να μιλήσει, καθώς πιστεύει πως όσο σιωπά π ζωή του Μαθιού βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού όλοι πιστεύουν πως εκείνος τον σκότωσε. Όμως ο πραγματικός σεισμός έρχεται από την Αργυρώ, η οποία ζητάει από τον Αστέρη αυτό που κανείς δεν θέλει να ξαναγίνει.

Η κοπέλα θέλει να χωρίσουν, καθώς βλέπει πως δεν σκοπεύει να καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή και ο Αστέρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ταυτόχρονα, η πρόθεση του Αντώνη να πάρει αποτυπώματα από τηΒασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει τον Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Την επόμενη μέρα, ο Αντρέας σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στον Μαθιό. Από την άλλη, ο Αντώνης και η Μαρίνα, που δεν γνωρίζουν τι έχει μεσολαβήσει, προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τα βρει με τον Αστέρη.

Οι προσπάθειές τους, όμως, πέφτουν στο κενό. Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και στον Αστέρη διευρύνεται και η επιμονή της να μείνουν χώρια δυναμιτίζει την κατάσταση ανάμεσά τους ακόμη περισσότερο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved