Media

Η μάγισσα: Αντιμέτωποι Σιντόροφ και Μάρκος

Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Ο Μάρκος αποκαλύπτει σε όλους την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και λίγο αργότερα έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντρέι.

Παράλληλα, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες, ενώ ο Μισέλ έχει ένα σχέδιο.

Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς και ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της με τον Φρίξο. O Μάρκος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς δεν θα επιτρέψει να μεγαλώσει ένας άλλος άντρας το παιδί του. Η Ποτούλα, από την άλλη, ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες, που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα.

O Μισέλ βάζει κι εκείνος σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Λίγο μετά, ο Κανέλλος μαθαίνει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου αλλά κι ένα μυστικό, που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό. Παράλληλα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που αλλάζουν τη ζωή όλων. Ο Ρώσος καταρρακώνεται από όσα του λέει η Θεοφανώ πως είδε στο όραμά της για εκείνον και αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους.

Ταυτόχρονα, ένας παράνομος δεσμός αρχίζει στον πύργο των Γερακάρηδων, ενώ ο Μάρκος με τη Δαμιανή συγκρούονται για τη Θεοφανώ. Την επομένη, η τελευταία και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά τίποτα δεν κυλάει ήρεμα, καθώς μια αποκάλυψη ταρακουνάει συθέμελα τον πύργο. 0 Μάρκος αποκαλύπτει σε όλους πως το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ είναι δικό του. Οι αντιδράσεις της οικογένειάς του είναι ακραίες. Η Μεταξία φεύγει από τον πύργο και ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά, καθώς πια άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις για εκείνη.

Εν τω μεταξύ, ο όρος που θέτει η Μεταξία για να γυρίσει στους Λασκαραίους δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μάρκο και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού και μία νέα σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη. Από την άλλη, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες, προκειμένου η Θεοφανώ μετά τη γέννα να φύγει απ’ τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο, καθώς όλοι πιστεύουν πως η κοπέλα πρέπει να είναι παρούσα στην ανατροφή του παιδιού. Την ίδια στιγμή, μια συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι φέρνει τους δύο άντρες στα όριά τους και έρχονται αντιμέτωποι

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved