Media

Παγιδευμένοι: Τραγικά παιχνίδια επιφυλάσσει η μοίρα σε Δημήτρη και Άννα

Άκρως συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», που επιστρέφει το 2024 με νέα επεισόδια. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Άννα και ο Δημήτρης οδηγούνται στην απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Τραγικά παιχνίδια επιφυλάσσει η μοίρα στην Άννα και στον Δημήτρη στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι».

Ύστερα από μία σειρά γεγονότων, το ζευγάρι παίρνει μία απροσδόκητη απόφαση που ανατρέπει τα πάντα. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από τη στιγμή που έρχεται στο φως η δολοφονία του Άκη. Ο εισαγγελέας αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση μαζί με τον αστυνόμο Παπαδάκη, αγνοώντας, φυσικά, ότι εμπλέκονται σε αυτήν αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν ύστερα από μερικές ημέρες συμβαίνουν κομβικά γεγονότα, που οδηγούν στην τρομακτική αλήθεια, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για όλους. Έτσι, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να πάρει πάνω του τη δολοφονία για να γλιτώσει τη Λίνα. Αμέσως μετά ,το κορίτσι, τρομαγμένο, ομολογεί στην Άννα πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα.

Τότε εκείνη αποφασίζει να κρύψει την αλήθεια από τον Δημήτρη, αγνοώντας ότι αυτός προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Ύστερα από λίγο καιρό, η κρυφή δράση της δικηγόρου έρχεται στο φως με απροσδόκητο τρόπο και ο Δημήτρης σοκάρεται όταν μαθαίνει την αλήθεια. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Άννα του είπε ακόμα μία φορά ψέματα και συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να την εμπιστευτεί και να μείνει μαζί της. Οργισμένος, πηγαίνει και τη συναντάει στην Εισαγγελία Πειραιά και έχουν μια επίπονη κουβέντα που τους οδηγεί στο οριστικό τέλος. «Τι θέλεις να σου πω; Μην περιμένεις... Πες μου εσύ ότι δεν μπορείς να ζήσεις με μία ψεύτρα σαν κι εμένα και πως σου είναι αδύνατον να με εμπιστευτείς. Πες μου ό,τι θέλεις. Τελείωσε», λέει με ένταση η Άννα στον Δημήτρη.

«Είσαι πολύ καλή στο να το βάζεις στα πόδια και να μετατοπίζεις την ευθύνη στον άλλον. Έκανες ό,τι μπορούσες για να με διώξεις. Μου προσφέρεις ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο εγώ δεν μπορώ να αναπνεύσω, επομένως θα φύγω», της απαντάει με σκληρό τρόπο ο εισαγγελέας. Ο διάλογος συνεχίζεται και οι δυο τους ανταλλάσσουν βαριά λόγια που τους οδηγούν στην απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους, αναγνωρίζοντας ότι έχουν κάνει πολλά λάθη. Με δάκρυα στα μάτια, η Άννα φεύγει πρώτη από το Δικαστικό Μέγαρο, αφήνοντας πίσω της τον Δημήτρη, βουρκωμένο. Μάλιστα, το ίδιο βράδυ η δικηγόρος δεν επιστρέφει στο σπίτι τους, αλλά μένει στο πατρικό της.

Την επόμενη μέρα, όταν η Άννα συναντάει στη δουλειά τον εισαγγελέα, του ξεκαθαρίζει ότι σκοπεύει να περάσει από το διαμέρισμά τους προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της και οι δρόμοι τους να χωρίσουν οριστικά. Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved