Σασμός: Ο Αντρέας στη φυλακή

Βασίλης Μπισμπίκης

Media

Σασμός: Ο Αντρέας στη φυλακή

Περίπου στα μέσα Ιανουάριου επιστρέφει στους δέκτες μας η δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός, και οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια είναι καταιγιστικές.

O Αντρέας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχεται ο Μαθιός, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή.

SASMOS-B.Mpismpikhs-(1).jpg

Από τη στιγμή που ο Αντρέας επέστρεψε στην Κρήτη, η κατάσταση ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες μυρίζει μπαρούτι. Τα τραύματα που έχει από την παιδική του ηλικία τού γεννούν μίσος για την οικογένειά τους και συγκεκριμένα για τον Μαθιό, τον οποίο θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί. Ειδικά μετά τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντρέας έχοντας σύμμαχο τον Τηλέμαχο αλλά και τους Μουντάκηδες σχεδιάζουν να χτυπήσουν τον Μαθιό πιστεύοντας πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό του άντρα.

Ωστόσο, αυτή η επιμονή του να επιτεθεί στον Σταματάκη θα είναι και η αιτία για να μπει στο στόχαστρο του νέου εισαγγελέα. Χρήστου Πακωβάκη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει όλες τις άλυτες υποθέσεις που αφορούν τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες στην Άνω Ποριά. Ο Αντρέας ετοιμάζει προσεκτικά επίθεση στον Μαθιό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του τελευταίου από το αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται. Ο Γιάννος, ο οποίος είναι ξάδελφος του Λάζαρου, ύστερα από εντολή του Αντρέα παραφυλάει έξω από το τμήμα και με την πρώτη ευκαιρία βγάζει όπλο, στοχεύει τον Μαθιό και πυροβολεί.

SASMOS.jpg

Όμως, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Ντίνας, ο τελευταίος σώζεται, αν και η ίδια τραυματίζεται, καθώς η σφαίρα τη χτυπάει. Η αστυνομικός δέχεται τις πρώτες βοήθειες, αλλά ευτυχώς το τραύμα της είναι επιφανειακό. Ωστόσο, γρήγορα αρχίζει έρευνα για το ποιος έστησε δολοφονική επίθεση στον Μαθιό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved