Media

Σασμός – Νέα επεισόδια: Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει το παρελθόν του Αντρέα

Σασμός – Νέα επεισόδια: Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη.

Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία ως οι πρώτοι ύποπτοι για την επίθεση. Εκεί, διαπιστώνουν ότι ο νέος εισαγγελέας, Χρήστος Γιακωβάκης, δεν αστειεύεται, καθώς τους πιέζει πολύ για να ομολογήσουν πως εκείνοι οργάνωσαν την επίθεση.

O εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης

GEORGE XANTHINAKIS

Παράλληλα, η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου και Εύας, τις οποίες μοιράζεται με τη Θοδώρα, που μένει άφωνη. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Σύντομα, μάλιστα, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας, η οποία του ζητάει να μιλήσουν. Η γυναίκα τού ξεκαθαρίζει πως δεν κινδυνεύει από εκείνη, πως ξέρει ότι ο Αντρέας θέλει να τον εκδικηθεί, ενώ του λέει πως από δω και στο εξής θα του μεταφέρει όσα μαθαίνει από τον Βρουλάκη και τα σχέδια εναντίον του. Εν τω μεταξύ, ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας, της ξαδέλφης της Αργυρώς, και ζητάει να τη δει. Όμως, εκείνη είναι ανένδοτη.

0 ίδιος, όμως, δεν πρόκειται να υποχωρήσει, και το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του μια και καλή. Παράλληλα, ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Μαρίνα, από την άλλη, απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, ακόμη μία φορά. Ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση ούτε από τη γιαγιά Ειρήνη ούτε από τον Παύλο.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved