Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα ψέμα στην υπόθεση του Δημήτρη – Σε ρήξη Άννα και Αγγελική

Παγιδευμένοι: Ο μυστηριώδης Κάρλος ανακρίνεται για τη δολοφονία του Άκη, ενώ την ίδια στιγμή στα χέρια του Δημήτρη φτάνει μια πληροφορία που ξεμπροστιάζει ένα ψέμα.

Παράλληλα, η κόντρα της Αννας με την Αγγελική σχετικά με την υπόθεση του Φαίδωνα φτάνει στα άκρα. Η Άννα ζητάει εξηγήσεις από τον Νίκο για τον τραυματισμό του και σοκάρεται με όσα της λέει. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες για τη δολοφονία του Άκη βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένας μυστηριώδης άντρας, ο Κάρλος, μοιάζει να είναι ο ένοχος, όμως ο έμπειρος αστυνομικός και ο αδιάφθορος εισαγγελέας δεν φαίνεται να πείθονται από τα όσα τους λέει. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πιστεύουν ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια και συνεχίζουν να αναζητούν απαντήσεις. Την επόμενη ημέρα, μία νέα πληροφορία φτάνει στα χέρια του Δημήτρη και φέρνει στην επιφάνεια ένα μεγάλο ψέμα. 0 εισαγγελέας αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν είναι τόσο αθώοι όσο δείχνουν

Μοιράζεται, λοιπόν, τις σκέψεις του με τον Ανδρέα και ο αστυνόμος συμφωνεί μαζί του. Ωστόσο, οι δύο άντρες αδυνατούν να πιστέψουν ότι οι δικοί τους λένε ψέματα. Έτσι, αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους νέες μυστικές έρευνες και επιστρέφουν μαζί στον τόπο του εγκλήματος για να βρουν επιπλέον στοιχεία, ελπίζοντας ότι οι υποψίες τους πρόκειται να αποδειχθούν αβάσιμες. Από την άλλη, ο Σπύρος κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της. Εν τω μεταξύ, η Λίνα, ο Θοδωρής και η Δανάη εξακολουθούν να μην μπορούν να βρουν πουθενά τη Νεφέλη και τρέμουν από φόβο και αγωνία. Κάνουν, λοιπόν, τα αδύνατα δυνατά ώστε να την εντοπίσουν εκείνοι πριν από την Αστυνομία.

Άννα & Αγγελική οδηγούνται σε οριστική ρήξη

Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνος έχει πει ψέματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Έτσι, αρχίζει να ερευνά περισσότερο τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, καθώς πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του. Εν τω μεταξύ, λόγω αυτής της υπόθεσης, η σχέση της Άννας με την εισαγγελέα έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Μάλιστα, εξαιτίας της αντιπαράθεσής τους η κόντρα τους κορυφώνεται και οδηγούνται σε πόλεμο. Στη συνέχεια, η δικηγόρος αποφασίζει να επισκεφθεί δύο μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδιά» και καταφέρνει να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για την εξαφάνιση της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα. Ωστόσο, αυτές οι ενέργειες πραγματοποιούνται χωρίς την άδεια της Αστυνομίας, γεγονός που προκαλεί την οργή της Αγγελικής.

Έτσι, οι δύο γυναίκες οδηγούνται σε οριστική ρήξη. Την ίδια στιγμή, η εισαγγελέας Ρούσσου έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς εκείνη και ο Σταύρος διαπιστώνουν ότι η σχέση τους έχει γίνει πρώτο θέμα στον κίτρινο Τύπο και παθαίνουν σοκ. Αυτό που αγνοούν είναι ότι πίσω από τη διαρροή βρίσκεται ο μεγάλος τους εχθρός, που δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Χατζή. Την ίδια ώρα, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται κοντά, οργανώνοντας μια ρομαντική και ερωτική βραδιά, αποκλειστικά για τους δυο τους. Από την άλλη, στην Αστυνομία, ο διοικητής Κυριάκος ανακαλύπτει ένα στοιχείο το οποίο ενοχοποιεί έναν δικό του συνεργάτη στην υπόθεση της δολοφονίας του Άκη.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved