Μάγισσα-Η Λέχου για το τέλος των γυρισμάτων: «Νιώθω μελαγχολία.Ένα μικρό πένθος πάντα το αισθάνομαι»
Media

Μάγισσα-Η Λέχου για το τέλος των γυρισμάτων: «Νιώθω μελαγχολία.Ένα μικρό πένθος πάντα το αισθάνομαι»

Η Κατερίνα Λέχου νιώθει εντυπωσιασμένη από την τελευταία τηλεοπτική συνεργασία της στη Μάγισσα, τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό. 

Κρατώντας έναν από τους πιο μεγάλους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο καστ και έχοντας φυσικά ξεχωρίσει με τις ερμηνείες της, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την εμπειρία της από αυτή τη δουλειά αλλά και για το πώς νιώθει τώρα που τα γυρίσματα μετά από ακριβώς έναν χρόνο, φτάνουν στο τέλος τους...

damiani-lexou-gossiptv.jpg

Πώς θα περιγράφατε όλο αυτό που ζήσατε και ζείτε με τη «Μάγισσα»;

Εντυπωσιακό! Για να είμαι ειλικρινής συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι από τους συνεργάτες. Για να πάρει σάρκα και οστά ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί υπέρβαση από κάθε ειδικότητα. Όλοι κάναμε και κάνουμε καθημερινά υπερβάσεις. Είναι ωραίο πράγμα αυτό που ζούμε, αγαπώ τις ομαδικές δουλειές, η τηλεόραση είναι άλλωστε μία συνολική προσπάθεια, θυμάμαι, πάντως, ότι μου προκάλεσε εντύπωση ότι δουλεύαμε με δύο συνεργεία. Μέχρι τώρα είχα μάθει να δουλεύω με ένα συνεργείο, με έναν σκηνοθέτη. Ξαφνικά κλήθηκα να δουλεύω με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά όλα λειτουργούσαν εξαιρετικά. Ο κάθε άνθρωπος, που έμπαινε, γινόταν ένα με τους υπάρχοντες. Βεβαίως, είναι ένα από τα χαρίσματα του σκηνοθέτη μας, του Λευτέρη Χαρίτου... Ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

tzanis-damiani-magissa.jpg

Είναι διπλή ευτυχία όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι η σειρά αγκαλιάστηκε από το κοινό;

Βεβαίως, όμως όταν ξεκινάς κάτι, δεν έχεις ιδέα! Κάναμε 8 μήνες γυρίσματα και δεν είχαμε feedback. Μην ξεχνάτε ότι κάναμε γυρίσματα από πέρσι τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό μίλησα για τη δυναμική της ομάδας. Μια πίστη βαθύτερη μας κράτησε και μας έδωσε δύναμη.

Τώρα που φτάνετε προς το τέλος των γυρισμάτων, πώς αισθάνεστε;

Νιώθω μελαγχολία. Ένα μικρό πένθος πάντα το αισθάνομαι.

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved