Σασμός σπόιλερ: Νέα βεντέτα ξεκινά- Η Καλλιόπη πατά τη σκανδάλη
Media

Σασμός σπόιλερ: Νέα βεντέτα ξεκινά- Η Καλλιόπη πατά τη σκανδάλη

Σασμός: Ένας πυροβολισμός, η εξαφάνιση του Αντρέα και μία κίνηση της Μαρίνας αλλάζουν για πάντα τις ισορροπίες ανάμεσα στους ήρωες.

Η Καλλιόπη γίνεται η αιτία για να ανοίξει μία νέα βεντέτα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη, έπειτα από έναν καβγά με τη Μαρίνα, φεύγει από το σπίτι.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων και, όπως όλα δείχνουν, μία νέα βεντέτα αναμένεται να ανοίξει, αυτή τη φορά εξαιτίας του Αντρέα. Όλα αρχίζουν όταν η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στην εκδικητική μανία του Αντρέα, καθώς πιστεύει πως μόνο εκείνη μπορεί να τον αναγκάσει να αφήσει ήσυχο τον Μαθιό. Η Καλλιόπη ζητά από τον Αντρέα να συναντηθούν. Αυτή, όμως, η συνάντηση θα αλλάξει τα πάντα. Η καπετάνισσα, αποφασισμένη για όλα, καταφέρνει και κρατά όμηρο τον Αντρέα και υπό την απειλή όπλου τού λέει να φύγει για πάντα από την Κρήτη και να σταματήσει τα δολοφονικά σχέδια εναντίον της οικογένειάς της. Μάλιστα, του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του είναι Σταματάκης και ο ίδιος είναι καρπός ενός παράφορου αλλά παράνομου έρωτα που έζησε η μάνα του με έναν ξάδελφο του Βασίλη Σταματάκη.

Ο Αντρέας είναι σοκαρισμένος, αλλά δεν κάνει πίσω. Τότε η Καλλιόπη τον σημαδεύει με το όπλο λέγοντάς του πως ή θα φύγει ή θα τον σκοτώσει. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ο Αντρέας εξαφανίζεται. Οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά δεν τα καταφέρνουν για αρκετές ώρες. Η εξαφάνιση του Αντρέα σημαίνει συναγερμό στην Εύα και στον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά κάνει μια επίσκεψη που θα αφήσει κάποιον έκπληκτο. Οι μέρες περνούν και η εξαφάνιση του Αντρέα εξακολουθεί να θορυβεί τους πάντες. Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Αντρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα. Παράλληλα, ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδελφό του, ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνισή του. Μάλιστα, ο ίδιος μαζί με τον Μανούσο, τον ξάδελφό του, θεωρούν πως ο άντρας είναι νεκρός και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι Σταματάκηδες.

Τότε ο Τηλέμαχος αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί τον Μαθιό. Ο Παύλος προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος είναι εξαγριωμένος. Η Καλλιόπη, από την άλλη, είναι η μόνη που μπορεί να δώσει απαντήσεις, αλλά κρατώντας το στόμα της κλειστό το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί ακόμη μία βεντέτα. Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις ταράζουν και τους Βρουλάκηδες. Ωστόσο, αντί να είναι ενωμένοι, μία εξέλιξη πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, μια μέρα η Μαρίνα πηγαίνει στο νεκροταφείο και μεταξύ άλλων ανάβει το καντήλι του Βασίλη Σταματάκη. Όμως, εκείνη τη στιγμή φτάνει στο σημείο η γιαγιά Ειρήνη και τη βλέπει. Η γιαγιά θυμώνει και εξαπολύει εναντίον της Μαρίνας μία άνευ προηγουμένου επίθεση. Την κατηγορεί για προδοσία λέγοντάς της χαρακτηριστικό: «Δεν είσαι κόρη μου εσύ».

Οι δύο γυναίκες έχουν έναν άγριο καβγά και μάλιστα η γιαγιά αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Αυτή η κίνηση, όμως, ταράζει και την Αργυρώ, η οποία προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στη γιαγιά και τη μητέρα της, δίχως όμως αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά οι δύο γυναίκες, που πάντα ήταν ενωμένες, δείχνουν να γίνονται ξένες. Πηγή: Mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved