Media

Σασμός: Η Θοδώρα σε άσχημη κατάσταση

Σασμός:Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha. 

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν ανοίγοντας εκ νέου μια υπόθεση που θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Μάλιστα, προκειμένου να πιάσει από την αρχή την άκρη του νήματος, καλεί στο γραφείο του τον Αντώνη. Ωστόσο, ο τελευταίος με τη σειρά του αναγκάζεται να μην απαντήσει με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη και αντιλαμβάνεται πως ο εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει όλες τις υποθέσεις. Π

Παράλληλα, ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του, αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών. Από την άλλη, η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται αν έχει αδικήσει τη Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει για πρώτη φορά μετά τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν πριν από λίγο διάστημα. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα με τη Θοδώρα συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά, όμως, δεν έχουν περιθώρια να μη μιλήσουν ανοιχτά. Εν τω μεταξύ, ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει, ενώ ο Αντρέας ετοιμάζεται να κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη.


Η Θοδώρα σε άσχημη κατάσταση


Ο Μαθιός μαθαίνει ότι η υπόθεση του φόνου του Στεφανή ανοίγει ξανά και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος. Νιώθει πως ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα και πως ο νέος εισαγγελέας θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη δέχεται μια πρόταση από τον Αντρέα, χωρίς να ξέρει τι σκοπούς κρύβει, ενώ ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του Γιακωβάκη μετά την ανάκριση της Ξένιος, για να του ανακοινώσει κάτι που τον ξαφνιάζει. Πίσω στην Ανω Ποριά, η Θοδώρα, απογοητευμένη από τη ζωή και τις αποφάσεις της, μαθαίνει κάτι που τη ρίχνει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι και αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Παύλος παλεύει να λύσει ένα πρόβλημα με το οινοποιείο, που μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ενημερώνεται πως μέσα σε αυτό ο Ευθύμης έκρυβε πολλά παράνομα όπλα και προσπαθεί να βρει τρόπο να απαλλαγεί από αυτά πριν να είναι αργά. Παράλληλα, η Αργυρώ στριμώχνει τον Αντώνη για την υπόθεση του Λάζαρου, ενώ η είδηση πως η υπόθεση του φόνου του Στεφανή ανοίγει ξανά αναστατώνει την οικογένεια των Σταματάκηδων. Η Στέλλα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό, αλλά τα φίδια ζώνουν για τα καλά την Καλλιόπη, η οποία πιστεύει πως αυτή τη φορά θα είναι δύσκολο για τον Μαθιό να καταφέρει να γλιτώσει. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη στάση απέναντι της και της απαγορεύει να την πλησιάσει και να έχουν οποιαδήποτε σχέση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved