Media

Σασμός: Ο μασκοφόρος ξαναχτυπά

Σασμός: Ο μασκοφόρος εμφανίζεται ξανά και βάζει στον Μαθιό ένα τεράστιο δίλημμα.

Η Εύα πείθει τον Αντρέα ότι έχει τρόπο για να τον βοηθήσει να ξεμπερδεύει με τον εκβιαστή του. Εκείνος, όμως, αισθάνεται πιεσμένος και προβαίνει σε μία απρόσμενη κίνηση. Παράλληλα, η Θοδώρα αποκαλύπτει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τις κινήσεις της, οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο του Πέτρου.

Οι δύο γυναίκες έρχονται πιο κοντά και η Βασιλική προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, καθώς η πρώτη νιώθει διαλυμένη συναισθηματικά. Από την άλλη, η Εύα μαθαίνει κάτι που θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα, ενώ η Μαρίνα δηλώνει στον Αντώνη ότι δεν μπορεί να κάνει πίσω στο θέμα της σχέσης της με τη Θοδώρα, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η Βασιλική είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη της Θοδώρας και την εμπλοκή της στην υπόθεση του Στεφανή, αλλά παρ’ όλα αυτά μένει στο πλευρό της. Μάλιστα, της προτείνει να είναι νονά του παιδιού που περιμένει και στη συνέχεια ενημερώνει για αυτή την εξέλιξη τον Αστέρη.

Τότε, η Αργυρώ και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να τα βρουν με τη Θοδώρα, καθώς η στάση που κρατούν απέναντι' της δεν βοηθάει κανέναν και πιστεύουν πως ό,τι έγινε πρέπει να μείνει στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης και ο Μαθιός προσπαθούν να βρουν τρόπο να συμφιλιώσουν τις γυναίκες τους. Δεν γνωρίζουν, ωστόσο, ότι η ζωή τους θα αναστατωθεί και πάλι.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος μασκοφόρος ξαναχτυπά με νέο μήνυμα προς τον Μαθιό, στο οποίο του διαμηνύει πως αν ομολογήσει πως εκείνος σκότωσε τον Ευθύμη θα τον αφήσει ήσυχο. Και τότε ο Σταματάκης έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved