Παγιδευμένοι: Τρόμος για τον Δημήτρη
Media

Παγιδευμένοι: Τρόμος για τον Δημήτρη

Άκρως συγκλονιστικές εξελίξεις πρόκειται να συμβούν στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Μία εφιαλτική περιπέτεια ξεκινάει για την οικογένεια Μαρκέτου και κυρίως για τον Δημήτρη, ο οποίος αναλαμβάνει για άλλη μία φορά να βρει λύση στο πρόβλημα. O εισαγγελέας ανακαλύπτει ότι η μικρή του αδελφή, η Δάφνη, έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Έτσι, ξεκινάει για εκείνον ένα νέο θρίλερ. Με τη βοήθεια του Ανδρέα και της Άννας προσπαθεί να εντοπίσει τους ανθρώπους που έχουν αρπάξει το κοριτσάκι, ενώ η μικρή ζει τραγικές ώρες στα χέρια τους. Κάποια στιγμή, η δικηγόρος δέχεται στο κινητό της ένα βίντεο από άγνωστο αποστολέα. Σε αυτό εμφανίζεται η Δάφνη, η οποία κατ’ εντολήν των κακοποιών που την κρατούν στα χέρια τους απευθύνεται στον αδελφό της, διαβάζοντάς του ένα μήνυμα. Από τα λεγόμενό της, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι η απαγωγή σχετίζεται με την υπόθεση της νεκρής νύφης που είχε αναλάβει, καθώς του ζητούν να μην κατηγορήσει τον γαμπρό για ό,τι συνέβη.

1.-(3).jpg

«Αδελφέ μου, πρέπει να τον αφήσεις ήσυχο, να μην του κάνεις κακό, αλλιώς θα με σκοτώσουν», ακούγεται να λέει η μικρούλα, κλαίγοντας με λυγμούς. Ο Δημήτρης παρακολουθεί συγκλονισμένος το βίντεο μαζί με την Άννα, τον Ανδρέα και τον Σταύρο και ακούγοντάς την να μιλάει για θάνατο λυγίζει από πόνο και θυμό. Με δάκρυα στα μάτια, υπόσχεται να βρει το συντομότερο δυνατόν τη μονάκριβη αδελφή του και να γλιτώσει τη ζωή της. Εν τω μεταξύ, για τις δραματικές εξελίξεις ενημερώνονται ο Θοδωρής και ο Γεράσιμος και τρέμουν για την τύχη της. O Σπύρος, που συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την άγρια επίθεση του δέχτηκε, αγνοεί τι έχει συμβεί, καθώς η οικογένειά του θέλει να τον προστατεύσει.

10.-(6).jpg

Ωστόσο, ύστερα από επίμονες ερωτήσεις στον Θοδωρή, ο γιος του τού ομολογεί την αλήθεια, ότι η Δάφνη έχει απαχθεί. Λίγες ώρες αργότερα, με συλλογικές έρευνες και μεθοδευμένες κινήσεις, ο Δημήτρης και η Αστυνομία ανακαλύπτουν ότι η μικρή κρατείται σε ένα εστιατόριο θαλασσινών και σπεύδουν εκεί να τη βρουν. Όμως, το κορίτσι είναι φυλακισμένο σε ένα τεράστιο ψυγείο και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς από το ψύχος που επικρατεί εκεί μέσα έχει χάσει τις αισθήσεις του και αργοπεθαίνει... Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved