Media

Παγιδευμένοι: Το φρικτό δίλημμα της Άννας

Παγιδευμένοι: Η Λίνα λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Άκη και η δικηγόρος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει ύστερα από αυτές τις αποκαλύψεις. Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος με τη βοήθεια του Ανδρέα προσπαθεί να πείσει την Αγγελική να τον συγχωρήσει.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άκη είναι ραγδαίες. Η Λίνα σε μία κρίση αλήθειας, μετά την ομολογία του Γεράσιμου πως εκείνος είναι ο δολοφόνος, αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια στην Άννα όλη την αλήθεια για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία ημέρα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Μάλιστα, η κοπέλα παραδέχεται στη θεία της ότι εκείνη ήταν που έδωσε τη χαριστική βολή στον Άκη και σε μία κρίση ειλικρίνειας της λέει ότι επιθυμεί να παραδοθεί στην Αστυνομία. Η Άννα σοκάρεται από τη συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας και προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά. Η δικηγόρος δεν ξέρει, λοιπόν, αν πρέπει να αποκαλύψει στις Αρχές την αλήθεια ή αν πρέπει να καλύψει την πραγματική δράστιδα. Εντω μεταξύ, η Άννα μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος, που πήρε επάνω του το έγκλημα, είναι βαριά άρρωστος και έτσι η απόφασή της για το τι πρέπει να κάνει γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Όσο ο χρόνος κυλά, η Άννα συνεχίζει να καλύπτει τη Λίνα και βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτό το φρικτό δίλημμα, το οποίο είναι αβάσταχτο, καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει ψέματα στον Δημήτρη για κάτι τόσο σοβαρό και σημαντικό. Την ίδια στιγμή, η οικογένειά της βρίσκεται σε αναταραχή, ενώ ο εισαγγελέας Μαρκέτος προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από όσα έχει μάθει ως τώρα.

Ο Σταύρος κάνει προσπάθειες ώστε να ζητήσει συγγνώμη από την Αγγελική και να την προσεγγίσει ώστε να είναι ξανά ζευγάρι. Όμως εκείνη είναι ακόμα πολύ θυμωμένη μαζί του. Μάλιστα, σε αυτή την απόπειρα επανασύνδεσης, ο εισαγγελέας Μαυρίδης έχει ως σύμμαχο και σύμβουλό του τον αστυνόμο Παπαδάκη, ο οποίος προσπαθεί να τον βοηθήσει να επιτύχει τον σκοπό του. Από τη δική του πλευρά, ένας δημοσιογράφος πλησιάζει τον Δημήτρη για να κάνει ένα ρεπορτάζ για τον δολοφόνο του πηγαδιού, τον Παναγιώτη Βερβερίδη. Την ίδια ώρα, ο Φαίδωνος προφυλακίζεται για την υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου και της κόρης του, ενώ ο Κυριάκος αναθέτει στον Ανδρέα την εν λόγω έρευνα.

Από την άλλη, ο Χατζής κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να δει τον εισαγγελέα Μαρκέτο και την υπόλοιπη παρέα να καταστρέφονται, χωρίς να υπολογίζει καθόλου ούτε τον Ιάσονα αλλά ούτε και τον Πόνο. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για όλους, ενώ συγχρόνως ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει μία έκπληξη στην Άννα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved