Media

Σασμός: Αργυρώ και Βασιλική συμφιλιώνονται!

Σασμός: Η Αργυρώ και η Βασιλική αποφασίζουν να συμφιλιωθούν δίνοντας μεγάλη χαρά στους δικούς τους ανθρώπους.

Ωστόσο, η εξαφάνιση του Αντρέα, η επιστροφή της Νάντιας και η επιμονή του Γιακωβάκη να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Στεφάνη προκαλούν προβλήματα στους Σταματάκηδες.

Η εξαφάνιση του Αντρέα πυροδοτεί την οργή του Τηλέμαχου, που είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει κακό ο Μαθιός και συνασπίζεται με τον Μανούσο Μουντάκη, έχοντας σχέδιο εναντίον του. Η Καλλιόπη, η οποία είναι η μοναδική που γνωρίζει την αλήθεια, δεν θέλει ακόμη να αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβη και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να προλάβουν ένα πιθανό χτύπημα εναντίον του γιου της. Εν τω μεταξύ, η ανακάλυψη των όπλων στο οινοποιείο οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο, ενώ μια τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου με την Εύα τον κάνει να υποψιαστεί ότι κρύβει πολλά για τη σχέση της με τον αδελφό της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η επανασύνδεση της Θοδώρας και του Γιώργου δεν πάει όπως περίμεναν. Η κοπέλα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο, ο οποίος όμως δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί. Αντίθετα, η Αργυρώ και η Βασιλική συμφιλιώνονται δίνοντας μεγάλη χαρά στις οικογένειές τους. Παράλληλα, η Νάντια, πληγωμένη, καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργου, μέχρις ότου αποφασίσει τι θα κάνει με όσα έχει μάθει για το διάστημα που έλειπε. 0 Βαγγέλης, όμως, την παροτρύνει να διεκδικήσει όσα της ανήκουν.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved