Media

Σασμός: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Γιώργος σώζει την Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις αυτές τις εβδομάδας δίνουν νέες ανατροπές στην υποθέση της σειράς. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι που σχετίζεται με την εξαφάνιση του Αντρέα, τη στιγμή που ο Παύλος βγαίνει από τη φυλακή.

Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Αντώνης γνώριζε για την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, ενώ ο Γιώργος κρυφά απ’ όλους αλλάζει τα αποτελέσματα του τεστ DNΑ που διέταξε ο Γιακωβάκης.

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Τα όσα της λέει, όμως, την αναστατώνουν πολύ και η γυναίκα καταλαβαίνει πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ο γιος της για να μη συνεχιστεί η αδιαθεσία που αισθάνεται. Παράλληλα, ο Αντώνης ενημερώνει τον Μαθιό και τη Βασιλική ότι δεν θα μπορέσει να την προστατεύσει πια από τον Χρήστο, καθώς ο εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να φτάσει στον ένοχο του θανάτου του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό. Ο Τηλέμαχος, από την άλλη, ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο για την εξαφάνιση του Αντρέα, το οποίο μοιράζεται με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη. Ωστόσο, αποφασίζει να μην το αποκαλύψει στην Εύα, την οποία δείχνει να μην εμπιστεύεται πια.

Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ μαθαίνει για την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου και κλονίζεται. Κι ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, ο Γιακωβάκης δίνει εντολή να παρθεί δείγμα DNA απ' όλους τους Σταματάκηδες.

Η Μαρίνα κάνει μία συμφωνία με τη Θοδώρα

Η Θοδώρα φαίνεται στενοχωρημένη σαν να μην αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο. Ωστόσο, μια ξαφνική επίσκεψη τη βγάζει από αυτές τις σκέψεις. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη χωρίς να ρωτήσει κανέναν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα και να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη για τον Λάζαρο, τη στιγμή που ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με τη Θοδώρα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για τη σχέση τους. Ώρες μετά, η Καλλιόπη φτάνει στην εισαγγελία προκειμένου να δει τον Γιακωβάκη και να του ζητήσει να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μία μεγάλη ανατροπή, που θα φέρει αναταράξεις. Κανένα δείγμα δεν ταυτοποιείται προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Αυτό συνέβη γιατί ο Γιώργος, προκειμένου να προστατεύσει τη Βασιλική, άλλαξε τα αποτελέσματα χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ταυτόχρονα, η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο και μοιάζει να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για τον θάνατο του Ευθύμη. Το ίδιο βράδυ, στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι, ενώ η Μαρίνα αντιμετωπίζει ευθέως τον Αντώνη και τον θέτει προ των ευθυνών του.

Αντώνης & Χρήστος συγκρούονται

Ο Αντώνης συγκρούεται άγρια με τον Χρήστο, με αφορμή τον επανέλεγχο του DNA που ζήτησε ο τελευταίος για τον θάνατο του Λάζαρου. Ο Φραγκιαδάκης βλέπει τον κλοιό να στενεύει, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται εκ νέου στο τμήμα. Εν τω μεταξύ, ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, που φωτίζει την εξαφάνιση του Αντρέα υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο, ενώ η ζήλια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας την να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Την επόμενη μέρα, η Καλλιόπη προτείνει μία λύση για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν.

Ο Μαθιός, απελπισμένος στη σκέψη πως θα χάσει τη Βασιλική, η οποία θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μία απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που αφήνει τους πάντες έκπληκτους. Ωστόσο, λίγο πριν αποκαλυφθεί η εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, ο Μαθιός δημιουργεί άθελά του ένα ακόμα πρόβλημα. Παράλληλα, ο Αστέρης προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, όσο εκείνη τον κρατάει στα σκοτάδια για την κατάσταση της υγείας του. Από την άλλη, η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που έκανε στη Βασιλική, αλλά χωρίς να το ξέρουν τους ακούει η Μαρίνα. Έτσι, μαθαίνει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο πως ο Αντώνης και πάλι κρατάει μυστικά από εκείνη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved