Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Αγγελική και Σταύρος ετοιμάζουν τον γάμο τους
Αγγελική και Σταύρος ετοιμάζουν τον γάμο τους
Media

Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Αγγελική και Σταύρος ετοιμάζουν τον γάμο τους

Παγιδευμένοι: Την ώρα που η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τη Χρύσα για το διαζύγιό της με τον Δημήτρη, η Αγγελική και ο Σταύρος ξεκινούν τις προετοιμασίες του γάμου τους, ενώ η εισαγγελέας ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης αναλαμβάνει την υπόθεση της νεκρής νύφης, ενώ η Άννα δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Η Χρύσα συναντάει την Άννα και τη ρωτάει τι έγινε με το διαζύγιό της. Τότε η δικηγόρος ξεσπάει ενάντια στην αδελφή της αλλά και σε όλη την οικογένειά της, κατηγορώντας τους πάντες για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη. Από την άλλη, η Αγγελική με τον Σταύρο βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση, καθώς μετά την απόφασή τους να παντρευτούν ξεκινούν τις ετοιμασίες για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους.

14..jpg

Παγιδευμένοι: Σταύρος

Παγιδευμένοι: Η Άννα και ο Δημήτρης περνούν δύσκολες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, μία απρόσμενη εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στα γραφεία της Εισαγγελίας. Για την ακρίβεια, η Αγγελική ανακαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του εισαγγελέα Μαυρίδη και το γεγονός αυτό τη σοκάρει. Εν τω μεταξύ, ο Αλέκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Πάνου Βερβερίδη, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του δημοσιογράφου. Τότε, ο Ιάσονας του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό. Στη συνέχεια, οι δύο άντρες συμμαχούν και προσπαθούν από κοινού να βγάλουν τον Πάνο από τη φυλακή με δόλιους, όπως πάντα, τρόπους.

Δημήτρης, Ανδρέας & Αννα ερευνούν την υπόθεση της νεκρής νύφης

1..jpg

Παγιδευμένοι: Δημήτρης


Ο Δημήτρης βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση μετά τον χωρισμό του από την Άννα και βάζει προτεραιότητά του τη δουλειά για να μπορεί να ξεχνάει το προσωπικό του δράμα. Έτσι, αναλαμβάνει με τον Ανδρέα την εξιχνίαση της δολοφονίας της νεκρής νύφης. Παράλληλα, και η Άννα συμμετέχει ως δικηγόρος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγχρόνως, καλείται να βρει τρόπο να μη συγκρουστεί με τον Δημήτρη.'Οσο ο χρόνος κυλά, τόσο περισσότερα στοιχεία για αυτό το έγκλημα βγαίνουν στο φως, ενώ οι προσωπικές σχέσεις του Δημήτρη και της Άννας δοκιμάζονται ακόμα μία φορά. Με το διαζύγιό τους να εκκρεμεί, οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να λύσουν αυτό το μυστήριο και να κάνουν τα κλειστά στόματα των συγγενών να ανοίξουν.

15..jpg

Παγιδευμένοι: Ανδρέας και Δημήτρης

Οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού καλούνται στο τμήμα να καταθέσουν και αρχίζει να ξεδιπλώνεται η παράξενη αυτή υπόθεση. Όμως οι έρευνες ταράζουν τον δράστη, ο οποίος προκειμένου να μη φτάσουν στα ίχνη του βάζει στο στόχαστρο τον εισαγγελέα Μαρκέτο. Λίγες ημέρες αργότερα, λοιπόν, η Άννα δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του Δημήτρη και ζει τον απόλυτο τρόμο. Δεν ξέρει αν πρέπει να του μιλήσει και αναβάλλει να το κάνει, προκειμένου να μη διαταραχθεί περισσότερο η σχέση τους.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμωνας Κουρής: Επιτέλους! Πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση σε έξοδό τους!

Αυτές είναι οι σειρές που ρίχνουν αυλαία οριστικά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved