Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Μάρμω να παραδεχθεί τη σχέση της με τον Κίτσο
Media

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Μάρμω να παραδεχθεί τη σχέση της με τον Κίτσο

Οι Πανθέοι: Όσα θα δούμε στο σημερινό και στο αυριανό επεισόδιο. Η Μάρμω και ο Κίτσος βρίσκονται κρυφά στο ξενοδοχείο της Νίνας. Όμως ο Ανδρέας τούς βλέπει και στη συνέχεια απαιτεί από τη γυναίκα του να παραδεχτεί την αλήθεια για την παράνομη σχέση της με τον ανιψιό του. Από ' την άλλη, ο Στάθης κάνει μια πρόταση στην Αλέκα.

Ο Γαλάτης βρίσκει τον Κίτσο, όμως αντί να τον πείσει να μείνει μακριά από τη Μάρμω, όπως του ζήτησε η Δέσποινα, αυτός κάνει το αντίθετο και τον βοηθάει να συνεχίσει τη σχέση του μαζί της, κανονίζοντας μάλιστα να βρεθούν κρυφά στο ξενοδοχείο της Νίνας. Όμως εκεί βρίσκονται και ο Ανδρέας με τον Μαρκέζη!

pantheoi.png

Οι Πανθέοι

Παράλληλα, η σχέση του Φάνη με τον Στάθη οδηγείται σε ολοκληρωτική ρήξη μετά την αποκάλυψη πως για την αυτοκτονία του Μονογιού ευθύνονταν ο Φάνης, η Δέσποινα κι ο Σολδάτος. Στο Γραμματικό τώρα, η Μιρέλλα ζητάει τη βοήθεια του παπά ώστε να μπορέσει να βρει τα οστά του αδελφού της και να τον θάψει όπως πρέπει. Από την άλλη, η Θάλεια αποφασίζει να βοηθήσει τον Στέφανο και να τον φροντίσει ως γυναίκα του μετά το ατύχημα που είχε στα μεταλλεία. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίνα προσπαθεί να βρει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μαρμάρη.'Όμως εκείνος είναι πάλι ένα βήμα μπροστά απ’ όλους και έχει βρει τον τρόπο να διώξει τις υποψίες από πάνω του και να τις στρέψει στη Μιρέλλα...

f438e534-pantheoi.jpg


Η Σεβαστή κάνει μια ύστατη προσπαθεία να υπερασπιστεί τη Μάρμω και να πείσει τη Χρυσοστόμη να την αφήσει να κάνει αυτό που πρέπει. Ωστόσο, η γυναίκα είναι ανένδοτη και αποφασισμένη να μην επιτρέψει να μάθει τίποτα ο αδελφός τής. 0 Ανδρέας, που όμως έχει στο μεταξύ δει τον Κίτσο και τη Μάρμω στο ξενοδοχείο της Νίνας, αποφασίζει πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσει με τη γυναίκα του και της ζητάει να παραδεχτεί την αλήθεια για την παράνομη σχέση της με τον Κίτσο. Ο Στάθης, τώρα, αποφασισμένος να πολεμήσει τον Φάνη και τη Δέσποινα, ζητάει από την Αλέκα να κλεφτούν ώστε να μπορεί να έχει ως σύμμαχό του τον πατέρα της.

pantheoi-kentriki.jpg

Οι Πανθέοι

Παράλληλα, ο Στέφανος επιστρέφει στο Γραμματικό και δέχεται να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι του Ισίδωρου μαζί με τη Θάλεια, που δείχνει έμπρακτα πως θέλει πραγματικά να τον φροντίσει ως γυναίκα του. Οι μέρες περνούν και ο Μαρμάρης προχωρά με το σχέδιό του να παγιδέψει τη Μιρέλλα ώστε να πιστέψουν όλοι πως αυτή είναι η κατάσκοπος που ψάχνει η κυβέρνηση. Η Ματούλα, πάλι, μετά το γράμμα που πήρε από τον Τέλη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδράσει από το νησί που είναι εξόριστη..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved