Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες- Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό
Media

Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες- Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό

Η γη της ελιάς: Οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα προβληθούν στα επεισόδια της Μεγάλης Εβδομάδας. Πάνω σε ένα ακόμη αλλοπρόσαλλο ξέσπασμά του Μάνου, ο άντρας παθαίνει νευρικό κλονισμό και ζητάει από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης λέει στην Ειρήνη ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο, ενώ η Χάιδω είναι αποφασισμένη να μονάσει.

Η γη της Ελιάς: Η Στέλλα Φυρογένη αποθεώθηκε στο Twitter ως χαροκαμένη μάνα: «Κεντάς...»

xaido-gi-tis-elias.jpg

Ο Ισίδωρος επιστρέφει απο το Λονδίνο και αναλαμβάνει να συνετίσει τον Μάνο, καθώς έχει ενημερωθεί από την Αμαλία για όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Ωστόσο, ο άντρας συνεχίζει να είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και φέρεται συνεχώς αλλοπρόσαλλα, εκπλήσσοντας τους πάντες δυσάρεστα.

tasos-iordanidis.jpg

Ενώ η επιθετική και άγρια συμπεριφορά του συνεχίζεται, κατά τη διάρκεια ενός νέου ξεσπάσματος εκ μέρους του, η Μαρίνα τρομοκρατείται. Δυστυχώς, ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό και τότε αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να φέρεται με τόσο παράξενο τρόπο. Προκειμένου, λοιπόν, να μπορέσει να ηρεμήσει, έστω και για λίγο, ζητάει από τη σύζυγό του να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη, ώστε να βρουν χρόνο να χαλαρώσουν. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα, αποφασισμένη να βοηθήσει την Αρετή να γλιτώσει από τη φυλακή, ενημερώνει τον Κουράκο για τις κινήσεις της φουρνάρισσας. Τότε ο αστυνόμος αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση. Συγχρόνως, π Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας
δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες.

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Η πιο δύσκολη στιγμή στη «Γη της Ελιάς» ήταν….»

Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρηνη οτι παντρεύεται

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(1).jpg

Η Ειρήνη δεν έχει πάρει με καλό μάτι τη νέα σύντροφο του πατέρα της, η οποία έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους. Μάλιστα, η κοπέλα εκνευρίζεται βλέποντας την Ελένη συνεχώς εκεί και πιέζει τη μητέρα της, την Ασπασία, να κάνει κάτι, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα. Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνεται το δικαστήρια για το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού και ο Δημοσθένης με την Ασπασία έρχονται ξανά αντιμέτωποι. Τελικά, η απόφαση βγαίνει, δικαιώνοντας τη γυναίκα, η οποία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του μαφιόζου. Ταυτόχρονα, εκείνος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα το σχέδιό του με τη νέα του σύντροφο και
έτσιτην επόμενη ημέρα ανάκοινώνει στην Ειρήνη ότι παντρεύεται την Ελένη.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος του Ορέστη - Ράκος φεύγει από τη Μάνη

xaido-gi-elias.jpg

Παράλληλα, ο Παρασκευάς επισκέπτεται τη Χάιδω στο μοναστήρι και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω, όμως δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να μονάσει και για αυτόν τον λόγο ρωτάειτην ηγουμένη της μονής ποιες είναι οι προϋποθέσεις ώστε να μπορεί γίνει μόνιμη μοναχή. Την ίδια ώρα, η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ εκείνη και τα κοντινά της πρόσωπα μαθαίνουν ότι η πεθερά της θέλει να παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Παρασκευάς βρίσκει
την ευκαιρία και πιέζει τον Μιλτιάδη να παραδεχτεί ότι έχει αισθήματα για τη Βασιλική. Πάνω στην πίεση, τελικά ο νεαρός επιστάτης τού ομολογεί ότι είναι κρυφό ερωτευμένος μαζί της, ωστόσο δεν σκοπεύει να της το πει ποτέ.

Αθηνά- Τζον αποφασίζουν να συγκατοικήσουν

Αυτός ο ηθοποιός φεύγει από τη σειρά Famagusta και... θα πρωταγωνιστεί στην Γη της Ελιάς

gi-tis-elias-athina-tzon.jpg

Η Ισμήνη κινεί τις διαδικασίες για να μπορέσει να πουλήσειτην επιχείρηση, ενώ οργανώνειτο επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Αμέσως μετά, ανακοινώνει στον άντρα της, τον Κωνσταντίνο, ότι σκοπεύει να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής και εκείνος της δηλώνει ότι στηρίζει την κάθε της επιλογή. Την ίδια ώρα, η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Σπεύδει
λοιπόν να μεταφέρει τα νέα στην Αλκμήνη, αλλά εκείνη δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου, καθώς έχει αποφασίσείνα μείνει στη Μάνη και έχει βάλει στόχο να μπορέσει να παντρευτείτον Ορέστη.

i-gi-tis-elias.jpg

Παράλληλα, η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο κάποια διαθέσιμη ημερομηνία για να παντρευτούν στο δημαρχείο της Μάνης στα τέλη Ιουνίου. Παράλληλα, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας προτείνει στη μέλλουσα σύζυγό του να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο και εκείνη δέχεται με χαρά. Από την άλλη, η Αφροδίτη πηγαίνει ξαφνικά στην ταβέρνα του συζύγου της και πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μία άκρως τρυφερή, παρεξηγήσιμη στιγμή. Τότε η γιατρός διαπιστώνει ότι οι δυο τους είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η γερόντισσα καλοδέχεται τη Χάιδω στο μοναστήρι

Αντιγόνη Νεοφύτου - Χώρισε η ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς, με τον σκηνοθέτη της σειράς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved