Παγιδευμένοι: O Σταύρος αιχμάλωτος στα χέρια κακοποιών – Ώρες Αγωνίας για Άννα – Αγγελική
Media

Παγιδευμένοι: O Σταύρος αιχμάλωτος στα χέρια κακοποιών – Ώρες Αγωνίας για Άννα – Αγγελική

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ζητάει από την Άννα να προσπαθήσουν να είναι ξανά μαζί, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη για επανασύνδεση.

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος αγνοείται, καθώς βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια κακοποιών, και η Αγγελική βιώνει δύσκολες ώρες, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η δικηγόρος

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά

pagidevmenoi.jpg

Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει το διαζύγιο προκαλεί έκπληξη σε όλους και κυρίως στην Άννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη και δεν δέχεται την πρόταση του εισαγγελέα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους. Αντιθέτως, του ζητάει χρόνο... Την επόμενη ημέρα, ο Δημήτρης έχει μία εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο του. Εκεί ο άντρας βρίσκει τη Μελίνα αλλά και τον Ιάσονα και ο γιος του Χατζή αφήνει κάποια υπονοούμενα που αφορούν την Άννα. Τότε ο εισαγγελέας αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα που αγαπάει κινδυνεύει. Αμέσως μετά, τη συναντάει και πάνω σε ένα ξέσπασμα ανησυχίας και ζήλιας τής ζητάει να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, διότι κινδυνεύει από τους κακοποιούς που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον ίδιο και τα δικά του πρόσωπα.

pagidevmenoi.jpg

Η Αλεξάνδρα, ύστερα από τη θανάσιμη βολή που έριξε στον δολοφόνο του Γιώργου, βρίσκεται σέ απόγνωση. Έτσι, ζητάει τη βοήθεια της Άννας, αποκαλύπτοντάς της το έγκλημα που διέπραξε. Η δικηγόρος, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μία ακόμη επικίνδυνη περιπέτεια για να μπορέσει να βοηθήσει την Αλεξάνδρα και εξαφανίζει όλα τα ενοχοποιητικό στοιχεία σε βάρος της. Εν τω μεταξύ, η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται και συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους. Λίγες ώρες αργότερα, η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Συγχρόνως, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο σύντροφός της έχει εξαφανιστεί. Τότε η εισαγγελέας αρχίζει να ανησυχεί και προσπαθεί να τον βρει.

pagidevmenoi-(2).jpg

Ταυτόχρονα, ο Σταύρος, που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια ανθρώπων της παρανομίας, βιώνει δύσκολες ώρες. Στη συνέχεια, οι απαγωγείς του μαθαίνουν για τον θάνατο του Γκρεγκόρ και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι. Παράλληλα, η Αγγελική συνεχίζει να τον ψάχνει, αλλά εκείνος εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής... Η Άννα, ανήσυχη με την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου, ενώ σύντομα όλοι έρχονται αντιμέτωποι με μία σοκαριστική αλήθεια

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά μαζί

Παγιδευμένοι: Ένα απειλητικό τηλεφώνημα φέρνει τον Δημήτρη μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved