Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!
Gossip Specials

Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!

Στην ελληνική σόουμπιζ συμβαίνει, συχνά, αυτό που λένε «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει»…

Γιατί έχουμε πολλά παραδείγματα καλλιτεχνών που είδαν τα παιδιά τους να ακολουθούν σταθερά και με μεγάλη επιτυχία τα βήματά τους. Και οι γονείς έγιναν περήφανοι και τα παιδιά μεγάλα αστέρια του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος.

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: 4+1 celeb ζευγάρια γιορτάζουν και ποζάρουν με τα παιδιά τους!

Κατά πόσο, όμως, ισχύει ότι για ένα παιδί είναι δύο φορές πιο δύσκολο να καθιερωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο από ό,τι η μητέρα του ή ο πατέρας του που έχει ήδη διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού ή της υποκριτικής; Εμείς σας θυμίζουμε τους σταρ εκείνους που έγιναν πρότυπα για τα παιδιά τους αλλά και παιδιά που συναγωνίστηκαν ή ακόμα και ξεπέρασαν τους γονείς τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα…

Γιατί μπορεί όλοι τους να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αλλά πρώτα και πάνω από όλα είναι οικογένεια. Ό,τι πιο ιερό, δηλαδή, έχουν στη ζωή τους, όπως συμβαίνει για κάθε ελληνική οικογένεια. Όσα χτυπήματα και αν έχει δεχτεί, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν τη δομή της και να καταστρατηγήσουν ό,τι πιο ιερό έχει ο καθένας από εμάς, δεν τα καταφέρνουν. Γιατί το πιο ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας ήταν, είναι και θα παραμείνει η οικογένεια!

Πρότυπο ο Γιάννης Πλούταρχος

Δεν είναι σίγουρο ότι ο Γιάννης Πλούταρχος υπήρξε μόνο πρότυπο για τα παιδιά του Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα Κακοσαίου που και οι δύο κάνουν ήδη επιτυχημένα βήματα στο ελληνικό πεντάγραμμο. Γιατί τόσο ο Γιώργος όσο και η Κατερίνα είχαν αναπτύξει από νεαρή ηλικία το έμφυτο ταλέντο τους στο τραγούδι. Και όλα τα άλλα τελικά πήραν τον δρόμο τους. Πλέον, σε κάθε ευκαιρία οι τρεις τους εμφανίζονται μαζί και φυσικά αποθεώνονται.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα υπόλοιπα τρία παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου έχουν βλέψεις επίσης για το τραγούδι, όμως το σίγουρο είναι πως η οικογένεια Κακοσαίου έχει ισχυρό καλλιτεχνικό DNA.

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία

Μπορεί η Μαρία Βοσκοπούλου να φέρει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία χάρη στον αξέχαστο πατέρα της, τον άρχοντα του τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλου όμως η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει επαγγελματικά τα χνάρια της πανέμορφης και πολύ επιτυχημένης μητέρας της, Άντζελας Γκερέκου.

2226_MARIA_VOSKOPOULOU_ANTZELA_GKEREKOU_20042024.jpg

Η Μαρία έχει σπουδάσει επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις όμως η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντα το θέατρο και η υποκριτική γενικότερα και κάπως έτσι ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τον χώρο, όπου ήδη έχει περπατήσει με μεγάλη επιτυχία και πολύ σεβασμό.

«Υπηρετώντας» την υποκριτική

Η Ηρώ Μπέζου είναι απόφοιτη δραματικής σχολής και έχει ήδη καταφέρει πολλά, έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε δύο από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς τους, τους γονείς της Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη.

201806131258110.4729_IRO_MPEZOY_GIANIS_MPEZOS_12062018.jpg

«Μέχρι τα 18 της χρόνια δεν άκουγα την κόρη μου. Έκανα την αυτοκριτική μου, γι’ αυτό και απολογήθηκα και σε εκείνη, διότι με πήρε από κάτω ένας τρόπος ζωής και η δουλειά. Και δεν την άκουγα, όχι γιατί δεν ήθελα να την ακούσω, όσο και αν φανεί περίεργο, δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ μαζί της και είναι βέβαια η ευθύνη δική μου. Θα μπορούσα να τον έχω, δε είναι δικαιολογία αυτή. Όταν έχεις ένα παιδί στην εφηβεία, μέσα του γίνεται ένας σεισμός, με πολλές αναζητήσεις, πολλές ανασφάλειες. Πρέπει το παιδί κάπου να αναφέρεται, στον γονιό. Δεν πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να είναι φίλοι με τα παιδιά, πρέπει να είναι γονείς. Δεν το αφουγκράστηκα όταν έπρεπε εκείνη την ώρα. Βεβαίως αργότερα υπήρξα πολύ μαζί της, της μίλησα και προσπάθησα κατά κάποιο τρόπο να βελτιώσω αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι τη βελτίωσα» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιάννης Μπέζος για την κόρη του που δεν είναι μόνο καλή ηθοποιός αλλά και καλλίφωνη, ακριβώς όπως και ο πατέρας της.

IMG_1861.jpg

Η Αφροδίτη Λιάντου και η Εβελίνα Παπούλια είναι πολύ δεμένες ως κόρη και μαμά, όμως στα επαγγελματικά προτιμούν να μην μπερδεύονται η μία στα πόδια της άλλης.

«Η μαμά μου τα βλέπει όλα θετικά, δεν είναι αυστηρή κριτής. Σίγουρα αν δει κάτι που δεν είναι ωραίο, θα μου το πει, αλλά δύσκολα θα πει κάτι αρνητικό απλά για να το πει… Στο μέλλον θα συνεργαζόμουν ίσως, με τη μαμά μου, αλλά δεν μας έχει γίνει κάποια πρόταση και θα το σκεφτόμασταν, γιατί ακόμα είναι αρχή για μένα και θέλουμε λίγο να τα διαχωρίσουμε» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Αφροδίτη Λιάντου.

Φυσικά άξια λόγου και η Φωτεινή Αθερίδου που προφανώς είχε ως πρότυπό της τον πατέρα της Θοδωρή και κάπως έτσι αποφάσισε πως η υποκριτική είναι μονόδρομος για εκείνη!

TOM_1272.jpg

«Τώρα που με ανακαλύπτω καλύτερα, θέλω πολύ και να δουλέψω με τον μπαμπά μου και να γράψω κάτι και να παίξει. Ειδικά αυτό. Θα ήθελα να γράψω κάτι πάνω του, που τον ξέρω τόσο καλά. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να του γράψω κάτι γαμάτο. Δεν με κολλάει κάτι. Θα συμβούν στον χρόνο τους» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Αυγή η Φωτεινή Αθερίδου για την πιθανή συνεργασία της με τον πατέρα της.

Και μιας και μιλάμε για γονείς ηθοποιούς που μεταλαμπάδευσαν το ταλέντο και την αγάπη τους για την υποκριτική στα παιδιά τους, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στη Δανάη Μπάρκα που πάντα είχε ως πρότυπο τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου. Βέβαια, εφόσον ζούσε στο ίδιο σπίτι και με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που έχει πει πολλές φορές πως θεωρεί ως δεύτερο πατέρα της, θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο του θεάματος. Τέλος, η Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη, μας χαρίζει συγκλονιστικές ερμηνείες μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Ψυχοκόρες».

202008081842590.AH4A6320.jpg

Η ξεχωριστή οικογένεια Ζουγανέλη και οι Σκιαδαρέσες

Η Ισιδώρα Σιδέρη και ο Γιάννης Ζουγανέλης έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν την Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία με έναν μοναδικό τρόπο κατάφερε από τα πρώτα κιόλας βήματά της να διαχωρίσει τη δική της καλλιτεχνική υπόσταση από αυτές των γονιών της. Και αν και κουβαλάει ένα βαρύ όνομα καλλιτεχνικά, η ίδια φρόντισε να το «ενισχύσει» ακόμα περισσότερο για να λέμε σήμερα πως η οικογένεια Ζουγανέλη είναι από εκείνες που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην τέχνη της μουσικής.

Μπορεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σύζυγός του Μπέσσυ Μάλφα να υπηρετούν με μεγάλη αφοσίωση για πάνω από 30 χρόνια την τέχνη της υποκριτικής, οι δίδυμες κόρες τους, Νίκη και Όλγα, όμως, είναι αφοσιωμένες στο τραγούδι και μάλιστα δηλώνουν και οι δύο τραγουδοποιοί από χόμπι!

IMG_3732.jpg

Τα δύο κορίτσια γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο ενώ όλα τα lives τους είναι συνήθως sold out καθώς προσφέρουν στο κοινό έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης

Σταθερές αξίες

Η αναφορά και μόνο σε κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που καθόρισαν την ελληνική μουσική και την υποκριτική είναι αρκετή για να τιμήσει κανείς ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο.

Ο Γιάννης Πάριος για παράδειγμα, χάρισε στο ελληνικό καλλιτεχνικό μουσικό στερέωμα δύο σπουδαίους καλλιτέχνες όπως είναι ο πρώτος του γιος, Χάρης Βαρθακούρης αλλά και ο μικρότερος, ο Νικόλας τον οποίο πλέον όλοι γνωρίζουμε ως Good Job Nicky.

harryvarthakouris_1704529341_3274151884448201308_12246994.jpg

Τι να πει κανείς όμως για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου που και οι τρεις γιοι του έγιναν τραγουδιστές. Ο Άγγελος αρχικά, αργότερα ο Στέλιος και σχετικά πιο πρόσφατα ο Διαμαντής Διονυσίου, πορεύονται με επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στο βαρύ όνομα που κουβαλούν.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι άξιος συνεχιστής του ονόματος του πατέρα του όπως και ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος με κάθε ευκαιρία μνημονεύει τον σπουδαίο πατέρα του Αντώνη Βαρδή στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα - Οι ονειρεμένες οικογενειακές φωτογραφίες

Λένα Δροσάκη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές - Ο γιος της & η μητέρα της ανοίγουν φύλλο πίτας!

Καλομοίρα: «Όταν ήμουν έγκυος ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν σε κατάθλιψη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved