Η serial killer Ξένια & o πανικός - Η Οικονομάκου στον πιο σοκαριστικό ρόλο της στην TV
Media

Η serial killer Ξένια & o πανικός - Η Οικονομάκου στον πιο σοκαριστικό ρόλο της στην TV

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο χτες 26/4. Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο υπέροχα παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα.

Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Γερμανού: «Πάντα θα με ξενίζει ότι η διακριτικότητα είναι αποκλειστικό προνόμιο όσων έχουν παιδιά»

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Το ξεκίνημα της καριέρας της

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Αυτή ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, τη σεζόν 2007-2008, συμμετέχοντας στο καστ της σειράς. Το 2008, πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο Το θηρίο στο κλουβί της αισθηματικής σειράς του Alpha TV Αληθινοί Έρωτες. Την ίδια περίοδο ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην νεανική σειρά του Alpha «Οι Ατρόμητοι» όπου έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βούρο. Η σειρά δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κόπηκε έπειτα από μόλις τρεις μήνες προβολής.

Το 2009 πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του Mega Channel, Η Ζωή της Άλλης (Δημήτρη Αρβανίτη), έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς, αφού όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της: "Για τη Ζωή της Άλλης έκανα τύπου 30 κάστινγκ με τον σκηνοθέτη. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε άλλο κείμενο. Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο. Είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν πρωταγωνιστικός, πολύ δύσκολος και δυνατός. Έπρεπε λοιπόν να τους πείσει (ο σκηνοθέτης) με πολλούς τρόπους ότι μπορώ."

Τελικά, η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 και λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ολοκληρώθηκε μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις 6 Ιανουαρίου 2012.

Αυτός ήταν και ο πιο σοκαριστικός ρόλο της στην TV αφού η τηλεοπτική Ξένια Παππά είχε μεταμορφωθεί σε μία άκρως επικίνδυνη serial killer. Η ερμηνεία της ήταν τόσο δυνατή και στην ώρα προβολής του σήριαλ επικρατούσε πανικός.

Δείτε σπάνιο βίντεο από το φινάλε της σειράς, όταν η Ξένια προσπάθησε για άλλη μια φορά να σκοτώσει την παιδική της φίλη Ελπίδα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved