J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε, οι πρώτες δηλώσεις και η ανακοίνωση για το επόμενο live
Media

J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε, οι πρώτες δηλώσεις και η ανακοίνωση για το επόμενο live

J2US: Ένα ακόμα ζευγάρι χρειάστηκε να αποχωρήσει χθες το βράδυ (27/4) από το μουσικό σόου του Alpha. 

Αυτή τη φορά, όπως υπέδειξαν οι τηλεθεατές ήταν η σειρά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και της Χριστίνας Μηλιού να αποχαιρετήσουν αυτή την τηλεοπτική παρέα μιας και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε υψηλή βαθμολογία, ούτε όμως και περισσότερες θετικές ψήφους από το κοινό για να καταφέρουν να παραμείνουν.

Γιώργος Αμούτζας: Επιβεβαίωσε στον «αέρα» του J2US ότι είναι ζευγάρι με την Μπρεάζου-Το τρυφερό φιλί

a91396de-j2us.jpg

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λίγο μετά το τέλος του χθεσινού live, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, δηλώνοντας «γεμάτη» από αυτό το ταξίδι που όπως είπε της άρεσε πολύ.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν περίμενε ποτέ πως θα κατάφερνε να φτάσει μέχρι το 10ο live και φυσικά ευχαρίστησε τους πάντες για αυτή την εμπειρία.

Δείτε παρακάτω τι είπε:

https://www.instagram.com/reel/C6SIHOAIDC9/

Λίγο πριν, ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης έκανε μία ανακοίνωση για το πότε θα ξαναδούμε αυτή την παρέα τηλεοπτικά ενόψει και του Πάσχα. Όπως είπε λοιπόν, λόγω των εορτών που μεσολαβούν, το επόμενο Μεγάλο Σάββατο δεν θα είναι στο αέρα, όμως θα επανέλθουν μία εβδομάδα αργότερα αλλά όχι το Σάββατο 11/4 όπως θα περίμενε κανείς αλλά την Παρασκευή 10/4. Αυτή η αλλαγή συμβαίνει λόγω της Eurovision που θα διεξαχθεί φέτος στις 11/4. Την Παρασκευή 10/4 λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι του J2US θα τραγουδήσουν στη σκηνή του μουσικού σόου τραγούδια από τη Eurovision για να μπουν όλοι στο κλίμα εκείνων των ημερών.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved